Master in Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Word een succesvolle professional in Project Management met een zeer prestigieuze internationale graden!

Beheer uw projecten met de kennis en tools van een wereldklasse afgestudeerde opleiding

De Master in Project Management (MPM) op de Global School of Project Management (GSPM) is een graduate programma met internationale accreditatie, ontworpen voor het ontwikkelen en versterken van uw project management vaardigheden, ondersteund door een online learning-leeromgeving.

De MPM-programma was de eerste, in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied te verkrijgen, in 2009, de internationale academische kwaliteit accreditatie voor project management programma's van de Global Accreditatie Center (GAC) van het Project Management Institute (PMI). Het is op dit moment het enige programma dat in de regio is geaccrediteerd in zowel online als blended learning modaliteiten, en zowel in het Engels en Spaans. De Universiteit voor Internationale Samenwerking (UCI, voor de afkorting in het Spaans) is ook de eerste universiteit in de regio te verkrijgen, in 2001, de erkenning als Registered Education Provider (REP No. 1371) van PMI. UCI is op dit moment een goedgekeurde REP op de Global Provider niveau.

GSPM's programma's in project management hebben meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 40 landen, met vermelding van hun brede acceptatie en erkenning. Ze worden aangeboden in het Spaans, in modaliteiten met en zonder de klas bijwonen (b-learning, e-learning), en in het Engels door middel van e-learning.

UCI

Student profiel

Graduate profiel

Projecten zijn de basis voor succes, zowel professioneel als persoonlijk, in vrijwel elk gebied van menselijke activiteit. Om deze reden wordt de masteropleiding gericht op professionals uit verschillende disciplines en werkvelden.

Instapmodel profiel

Professionals uit alle sectoren, waaronder het bedrijfsleven, technologie, engineering, architectuur, landbouw, bosbouw, milieu en maatschappelijke disciplines., Onder anderen, die een bachelor's degree of hoger en die in het bezit wensen om hun vaardigheden te verbeteren in projectmanagement. Het is ook bedoeld voor professionals uit andere disciplines die betrokken zijn bij de ondersteuning van project management activiteiten, projectized kantoren, en adviesbureaus.

Specifieke vereisten:

 • Bachelor of licentiaat academische graad, als een minimum.
 • Voldoende beheersing van het Engels (moeten in staat zijn om te studeren en te begrijpen leren of verwijzing documenten in deze taal)
 • Fluïdumverbinding vaardigheden door virtuele middelen en e, en kennis van de dynamiek van sociale netwerken.
 • Vorige professionele ervaring in projecten is gewenst, maar niet vereist (ten minste een jaar van de professionele betrokkenheid bij een project management omgeving).
 • Het beheer van software tools en affiniteit met de virtuele arbeid en communicatie.
 • Positieve aanleg voor gezamenlijk werk, continue verbetering, toegepast onderzoek en zelfdiscipline.

De studenten zijn verantwoordelijk voor de registratie en de resterende als actieve leden van PMI gedurende de duur van hun studie in MPM, die de toegang tot Een gids voor het Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) zal voorzien, en een belangrijke hoeveelheid van de normen, documenten en communities of practice. Sommige van deze middelen nodig zal zijn als studiemateriaal voor het programma van cursussen. Ook in sommige vakken is het noodzakelijk zou kunnen zijn voor de studenten om schoolboeken en andere leermiddelen waarvoor zij tijdig worden geïnformeerd te verwerven.

Voordelen

GSPM Factoren die een verschil maken

 • Reputatie van wereldklasse en accreditatie.
 • Soliditeit en toegepaste ervaring.
 • Onderwijs en innovatie voor de XXI eeuw.
 • Een superieure graduaat.
 • Een intelligente en geplande investeringen.
 • Een globale visie met oneindige lokale mogelijkheden.

Plus

 • De leerlingen krijgen een Microsoft Project® softwarelicentie, voor persoonlijk gebruik.
 • Voor studenten die al als Project Management Professional (PMP) ® zijn gecertificeerd, kunnen cursussen te verlenen tot 40 PDU's. Deze PDU's kunnen worden gebruikt als onderdeel van de vereisten voor de certificering verlengen. Het proces voor de erkenning van PDU's moet worden gedaan door de studenten rechtstreeks met de PMI.

Let op: studenten of afgestudeerden die willen kiezen voor een certificering van PMI moeten hun eigen procedures voor de certificering rechtstreeks bij PMI voltooien.

admnistracion-de-proyectos-map

Studieplan

Het volledige programma heeft een looptijd van 4 cycli. Een cyclus bestaat uit drie achtereenvolgende 5 weken gangen, en worden bestudeerd een voor een, in de in de tabel hieronder aangegeven volgorde. Het onderwijsleerproces kunnen onze professionals om de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om grootschalige projecten uit te voeren te ontwikkelen.

FIETS CURSUS CREDITS
I Introductie Project Management.

Strategische planning en organisatieanalyse.

Project Methodologieën, Processen en Producten
(Projectformulering en evaluatie).
5

5

5
ii Management vaardigheden
(Management Vaardigheden voor Project Managers).

Essentiële onderwerpen voor projectmanagement I
(Stakeholders en scope management).

Project management tools en technieken I
(Project Tijd en kostenbeheer).
5


5


5
III Kennisgebieden voor projectmanagement I
(Project Quality Management).

Kennisgebieden voor projectmanagement II
(Human Resources and Communications Management).

Kennisgebieden voor projectmanagement III
(Project Risk Management).
5


5


5
IV Project management tools en technieken II
(Project Procurement Management).

Essentiële onderwerpen voor Project Management II
(Maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Graduation and Graduation Seminar
(Voorbereiding op het afstudeerproject).
5


5


5

Beleggingsplan

Naast de online modaliteit in het Engels, is het UCI's Master in Project Management (MPM) Program ook beschikbaar in gemengde en online modaliteiten in het Spaans.

Vraag alstublieft informatie over de handige investeringsplannen en beursgeleentheden die beschikbaar zijn voor gekwalificeerde kandidaten.

Financiële hulp

UCI heeft een solid programma van beurzen en financieringssystemen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UCI is a worldwide recognized university that offers academic programs that promote regenerative and evolutionary development, in a complex, diverse and changing world, through innovative methodologie ... Lees meer

UCI is a worldwide recognized university that offers academic programs that promote regenerative and evolutionary development, in a complex, diverse and changing world, through innovative methodologies that promote multiculturalism. Lees Minder