Master in consulting en auditing van kwaliteitssystemen en uitmuntendheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met onze Master in Total Quality Management en Excellence van IMF kunt u deelnemen, van de kwaliteitsafdeling, als consultant of van andere operationele en functionele afdelingen, bij de implementatie en het beheer van ISO 9001- of EFQM-systemen. Op dezelfde manier kunt u optreden als auditor en deelnemen aan de opstelling en het onderhoud van het Quality Documentary System. Aan het einde van de cursus behaalt u drie graden: de UCJC-universiteit, het BS IMF en het officiële accreditatie-diploma van de EFQM Basic Evaluator.

De verschillende vakken van de cursus worden gegeven door actieve professionals met uitgebreide ervaring in de EFQM- en ISO 9001-modellen, het is bij uitstek praktisch en is gericht op de toepassing in het bedrijf en organisaties. Het programma omvat 10 complete modules die alle aspecten van bedrijfsbeheer en -systemen omvatten (leiderschap, strategie, middelen, klantenbeheer, continue verbetering, indicatoren, CSR en geïntegreerd systeembeheer).

De IMF methodologie biedt belangrijke flexibiliteit bij de toewijding en belangrijke faciliteiten zoals studiebeurzen en gratis financiering binnen 12 maanden (zie voorwaarden).

Met deze master in kwaliteitsbeheer kunt u:

 • Verkrijg een diepgaand inzicht in de ISO 9001-kwaliteitssystemen en het EFQM-uitmuntendheidmodel.
 • Verkrijg het officiële en kwalificerende certificaat van de basisevaluator van het EFQM-zegel.
 • Ontwikkel een strategisch communicatieplan op basis van de missie en bedrijfsvisie, belanghebbenden en belanghebbenden.
 • Kwaliteitsindicatoren toepassen als hulpmiddelen voor het meten, analyseren en continu verbeteren van een organisatie.
 • Beheer efficiënt en effectief bedrijfsmiddelen van een economische, financiële, bedrijfsverantwoordelijkheid, milieu, innovatie en leveranciers.
 • De modellen en systemen beheersen om de normen ISO 9001: 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO 14001: 2015 te implementeren

WAAROM DIT PROGRAMMA

Steeds meer organisaties werken volgens internationaal erkende normen en proberen een certificaat of zegel van erkenning te verkrijgen of te behouden. Hiervoor is het noodzakelijk om de normen en referentiemodellen te kennen, evenals hun implementatie, de audit en de relatie met certificeringsentiteiten.

In IMF hebben we de implementatie van alle modellen van kwaliteit en uitmuntendheid, die samen met een prestigieus en actief tutorialteam ons in staat stellen om de echte casuïstiek van een bedrijf te leren kennen. Wij zijn professionals in consulting en auditing van Quality Systems, wat de student de mogelijkheid biedt van echte cases om de kennis vanaf de eerste dag toe te passen. Dankzij onze werk- en stagezak kunnen alle studenten samenwerkingsovereenkomsten en -praktijken uitvoeren.

Het masterdiploma als IMF doel om de verschillende systemen en kwaliteitsmodellen in een organisatie te leren, en om studenten voor te bereiden op het proces dat een bedrijf moet volgen, omdat het van plan is gecertificeerd te worden totdat het certificering heeft verkregen. De student zal worden opgeleid als consultant, evaluator en kwaliteitscontroleur en zal de vaardigheden verwerven om op deze reis zowel bedrijven die helemaal opnieuw beginnen en degenen die al een geïmplementeerd systeem hebben, te begeleiden en te verbeteren.

Ontdek nu meer over prijs en beurzen. Een persoonlijke adviseur zal contact met u opnemen en eventuele twijfels oplossen.

DOELSTELLINGEN VAN DE MEESTER IN CONSULTANCY EN AUDIT VAN SYSTEMEN VAN KWALITEIT EN UITMUNTENDHEID

Beheers de technische kennis over stichtingen, toepassing en beheer van kwaliteitssystemen.

Je leert ook om:

 • Bied een complete visie op de ISO 9001-kwaliteitssystemen en het EFQM-uitmuntendheidmodel.
 • Ken nuttige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van advies- en / of auditactiviteiten
 • Begrijp het concept van leiderschap vanuit het perspectief van kwaliteits- en excellentie-systemen, leer de sleutels en fundamentele aspecten die de leiding van de leider met klanten en leden van het bedrijf zouden moeten leiden.
 • Bereid een strategisch communicatieplan voor, in lijn met de missie en visie, de groepen die van belang zijn voor het beïnvloeden en toepassen van technieken voor kwaliteitsmanagement en het ontwerpen van producten en processen.
 • Ken de belangrijkste functies van de afdeling Personeelszaken in de organisatie, evenals het wettelijk kader waarin deze moeten worden ontwikkeld.
 • Leer hoe u de hulpbronnen van het bedrijf efficiënt en effectief kunt beheren, vanuit economisch-financieel, milieu-, innovatie- en leveranciersoogpunt.
 • Het systeem van kwaliteitsindicatoren kennen en toepassen als een hulpmiddel voor het meten, analyseren en verbeteren van de organisatie.
 • Correct evalueren van de verschillende geïntegreerde kwaliteitssystemen.
 • Ken, leer en evalueer de belangrijkste principes, modellen en implementatie van de normen ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 en OHSAS 18001: 2007 binnen de organisatie.
 • Correct evalueren van de verschillende geïntegreerde kwaliteitssystemen.

Methodologie en Evaluatie

METHODOLOGIE

De Master in Quality van IMF heeft een volledig flexibele modaliteit die is gefocust op een zeer praktische aanpak. Vraag informatie aan, en een academisch adviseur zal u in uw specifieke geval informeren. U kunt kiezen tussen:

 • Onlinemodus: online toegang tot de inhoud op elk moment en waar u ook bent.
 • Modaliteit op afstand: het bevat tekstboeken met de syllabus.

Kies de modaliteit waarvan u wilt genieten:

 • Lessen 100% online live waarbij u vragen aan de spreker kunt stellen en met andere studenten kunt communiceren. Als de klas klaar is, wordt deze opgenomen en geüpload naar de virtuele campus, zodat u deze op elk moment kunt openen.
 • Virtuele Campus met alle trainingsinhoud die nodig is om de 100% online academische cursus te voltooien. Lesmateriaal, aanvullende informatie, toegang tot docenten, online lessen, chats, forums, zelfevaluatie-oefeningen, enz.
 • Personal Tutor die u elke dag ondersteunt. Je kunt je twijfels oplossen en contact met hem opnemen via e-mail, telefoon, chat of forums. Als je dat wilt, kun je ook privélesbegeleiding regelen.
 • Virtuele bibliotheek: u hebt toegang tot een platform met meerdere apparaten met duizenden bijgewerkte exemplaren van de bedrijfswereld waarmee u uw training kunt aanvullen.
 • Evenementen en netwerken: evenementen van het bedrijfsleven, kwaliteit en uitmuntendheid met professionals uit de sector (ronde tafels, gratis masterclass, webinars, enz.)

EVALUATIE

Continue evaluatie van de master naarmate de studie vordert.

Alle modules worden geëvalueerd door middel van een combinatie van online tests en casestudy's. Om zowel de masterdiploma in kwaliteit van IMF en Master's Degree van de Universiteit van Nebrija te behalen, is het noodzakelijk om alle modules te halen.

Carrièremogelijkheden

Aan het einde van onze master bent u bereid om te werken in:

 • Consulting in kwaliteitsmanagementsystemen
 • Advies over zakelijke certificering
 • Adviseren over de CE-markering van producten
 • Procesmanagement-adviesbureaus
 • "Geavanceerde" adviesbureaus in kwaliteitsmanagementsystemen
 • Quality Area Management in organisaties.
 • Quality auditor (interne auditor)
 • "Geavanceerde" adviesbureaus in procesbeheer
 • Counseling in zelfevaluaties volgens het EFQM-model
 • Adviseren bij CMI

Gegarandeerde werkwijzen

IMF Business School , via haar portaal voor werkgelegenheid en praktijken, garandeert de studenten van de Master's Degree in Consulting en Auditing van kwaliteit en uitmuntendheid Systems, stages in bedrijven in de sector. Controleer de voorwaarden.

Onder de bedrijven waarmee het IMF onderwijssamenwerkingsovereenkomsten heeft voor training in banen, zijn:

Partners127

Prijs en beurzen

Bij IMF bieden we onze studenten geweldige betalingsfaciliteiten:

 • Beurs tot 70%
 • Financiering tot 12 maanden zonder rente of bankinterventie (zie voorwaarden)
 • Betalingswijze: Cash (5% korting) / Rente-vrije termijnbetaling
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Lees meer

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Lees Minder
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Meer Minder

Accreditaties

AACSB Accredited