De online Master of Business Administration (MBA) aan de Our Lady of the Lake University biedt een rigoureus curriculum met persoonlijke aandacht van onze faculteit, instructie in de praktische toepassingen van bedrijfstheorie en strategie, en een vooruitstrevende aanpak die inspeelt op de huidige en toekomstige behoeften.

Dit 100% online programma is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's (ACBSP) en is bedoeld voor drukbezette werkstudenten die het MBA-diploma willen behalen terwijl ze blijven voldoen aan hun professionele en persoonlijke verplichtingen.

Our Lady of the Lake University Online MBA biedt twee specialisaties:

  • Healthcare Management: deze specialisatie biedt een mix van cursussen die een goed begrip opbouwt van de specifieke zakelijke problemen waarmee de gezondheidszorg wordt geconfronteerd, zoals financiën, gezondheidszorgbeleid en wetten, en het beheer van zorginstellingen en -organisaties.
  • Management: studenten richten zich op managementtheorie en leren hoe ze het kunnen toepassen op situaties uit de praktijk met behulp van casestudy's en presentaties. Onderwerpen van studie zijn internationale strategie, het bouwen van een personeelsbeleid en actuele onderwerpen in het bedrijfsleven, zoals supply chain en voorraadbeheer.

Over OLLU

Opgericht in 1895, is de Our Lady of the Lake University een particuliere, katholieke universiteit met een diepe traditie van dienstverlening aan achtergestelde en achtergestelde bevolkingsgroepen. Geaccrediteerd sinds haar oprichting door de Council on Social Work Education, cultiveert de School of Social Service sinds 1942 maatschappelijk werkleiders in een zorgzame, diverse en ondersteunende omgeving.

Vraag meer informatie over OLLU's online MBA en begin uw reis naar carrièrevordering en meer voldoening.


Geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP)

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Our Lady of the Lake University Online »

Laatst bijgewerkt op April 15, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019