Master in gastvrijheidsmanagement online
UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Murcia, Spanje
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
1 Jaar
Tempo
Deeltijd
Collegegeld
EUR 4.600 / per year
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
- Ook beschikbaar op de campus
- Globalnation-partnerschap
- Gegarandeerde werkervaring
- Maximaliseer carrièremogelijkheden
- 5 maanden training
- 5 maanden stage
- Spaanse taalcursussen
Waarom deze Master studeren?
De master Hospitality Management aan UCAM heeft:
- Officieel geaccrediteerd programma (ANECA)
- Persoonlijke aandacht voor studenten
- Verminderd aantal studenten per klas
- Integraal onderwijs
- Een praktische benadering van de onderwerpen
- Breed scala aan carrièremogelijkheden
- Gegarandeerde werkervaring op een bedrijf in het laatste studiejaar
- Internationale studentenmobiliteit
- Onderzoeksproject
- Internationale begeleiding
Ideale studenten
De Master's Degree in Hospitality Management / Máster en Dirección de Hoteles y Empresas de Restauración is bedoeld voor universitair afgestudeerden met een passie voor de horeca- en toerismesector, met een specifieke roeping voor de planning, ontwikkeling en het beheer van hotels en cateringbedrijven. Deze studenten kunnen de masteropleiding volgen en krijgen een officiële kwalificatie die is goedgekeurd door ANECA als ze alle examens met goed gevolg hebben afgelegd.
Programma resultaat
De master Hospitality Management heeft tot doel studenten de nodige theorie en praktische training te bieden om op het hoogste niveau hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te bereiken als managers in bedrijven die verband houden met de internationale horeca.
Daarom is het curriculum ontworpen om studenten de nodige kennis te bieden - zowel theoretisch als praktisch - en om hun professionele ontwikkeling als toekomstige bestuurders/managers te verzekeren. Het theoretische gedeelte omvat alle belangrijke hotelafdelingen of -afdelingen, waardoor studenten een grondige kennis hebben van de dagelijkse activiteiten van een horecagelegenheid van wereldklasse.
Het praktijkgedeelte of stage omvat 500 uur en is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde hotels en hotelketens. De stage wordt het essentiële onderdeel van het leerproces van de student, namelijk het in praktijk brengen van alle recent verworven theorie. Deze praktijkervaring is cruciaal voor de inzetbaarheid van studenten omdat het hun visie op de horeca verbreedt.
leerplan
Modules
- I. Hotelsector en horecabedrijven 3 ECTS
- II. Commercieel Management 7 ECTS
- III. Operationeel management 9 sp.
- IV. Economisch en financieel beheer en kostenstructuur 7 ECTS
- V. Kwaliteitsmanagement en duurzaamheid 3 sp.
- VI. Managementvaardigheden en Human Resources Management 5 sp.
- VII. Externe stages 20 ECTS
- VIII. Masterproef (TFM) 6 sp.
Stage
De loopbaandiensten van UCAM zullen beschikbaar zijn voor studenten, waaronder de SOIL – “ Orientation and Work Placement Service” van UCAM , “Portal de Empleo” – het werkgelegenheidsportaal van de universiteit – en het “Network of Recruiting Erasmus”, een dienst die internationale studenten promoot ' werkgelegenheid bij topbedrijven in heel Spanje .
Carrièremogelijkheden
Zowel de theoretische kennis als de praktische opleiding in de Master's Degree in Hospitality Management vergemakkelijken de toegang tot de arbeidsmarkt, zowel in de private als de publieke sector.
Onze postdoctorale studenten voldoen aan de eisen van een breed scala aan professionele profielen. De kennis en vaardigheden die tijdens de master worden opgedaan, stellen studenten in staat om leidende posities te bekleden in prestigieuze horecabedrijven en om als ondernemer hun businessplannen op te stellen.
Onze studenten zoeken hun stage -in het land van hun keuze- met hulp van de Master Coördinator. We streven er altijd naar dat studenten solliciteren voor een stage in 5-sterrenhotels of in een toonaangevende internationale keten waar mogelijk kansen zijn op toekomstige werkgelegenheid.
Aan het einde van het programma zijn afgestudeerden gekwalificeerd om te worden:
- Directeur van Kamers
- Directeur van eten en drinken
- marketingdirecteur
- Verkoopdirecteur
- Directeur Financiën
- Directeur Inkoop
- Kostenbeheerder
- Kwaliteitsmanager
- Accounting Manager
- Front office manager
- Public Relations / PR-manager
- Reserveringsmanager
- Inkomstenmanager
- Directeur Groepen en Conventies
- Uitvoerend Directeur
- Directeur Personeelszaken
- Community manager
- Gastervaring Manager/Directeur