Master in het sociaal werk - gemeenschapspecialisatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt je de keuze uit een klinische of communitypracticespecialisatie, maar kennis van elk is opgenomen in beide tracks om micro- en macro-oefeningen te integreren en je beter voor te bereiden op de eisen van de praktijk. Je geavanceerde, uitgebreide kennis stelt je in staat om leidinggevende functies te bekleden en verandering op meerdere niveaus van verschillende bevolkingsgroepen te bewerkstelligen.

Master of Social Work Curriculum

Hoewel het MSW curriculum gebaseerd is op de vrije kunsten, sluit het zich aan bij de principes van sociaal werk en de katholieke intellectuele traditie van academische excellentie. De principes van dienstverlening aan anderen, respect voor de menselijke waardigheid, toewijding aan wetenschappelijk onderzoek en sociale en economische rechtvaardigheid worden gedurende het hele programma versterkt bij cursussen.

Onmiddellijk na het afstuderen, kwalificeer je je om te gaan zitten voor het Licensed Master of Social Work-examen en kun je beginnen uren te verdienen in de richting van staatslicentie voor klinisch maatschappelijk werk (LCSW).

Afgestudeerd in 20 maanden

Gevorderde staande studenten die deelnemen aan het programma kunnen binnen 20 maanden afstuderen. Om je te kwalificeren als een Advanced Standing-student, heb je een bachelor in sociaal werk nodig die de afgelopen zes jaar is verdiend met een programma dat is geaccrediteerd door de Council on Social Work Education (CSWE) met een GPA van 3,0 of hoger. De Advanced Standing-optie wordt in het najaar van 2019 aangeboden.

Advanced Standing-studenten hebben al ongeveer de helft van de praktijkvakuren in het BSW-programma voltooid en gaan naar het masterprogramma op het gespecialiseerde jaar. De Advanced Standing-student moet een praktijkexcursie van 550 uur volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Sacred Heart University offers signature humanistic core principles and degree programs offering interactive learning, personal attention, small classes, and rigorous academics.

Sacred Heart University offers signature humanistic core principles and degree programs offering interactive learning, personal attention, small classes, and rigorous academics. Lees Minder