Master in keuken, chef-kok en professionele chef-kok
Euroinnova International Online Education
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Atarfe, Spanje
Talen
Spaans
Studieformaat
Afstand leren
Duur
800 uur
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
EUR 2.380 / per course
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
Schrijf je in voor deze online kookmaster en word een deskundige chef-kok. Geef je professionele carrière de boost die je verdient en benadruk je opleiding in een steeds competitiever wordende arbeidsmarkt dankzij Euroinnova Business School.
De keuken, gastronomische kunst
Het begrip keuken inspireert veel mensen over de hele wereld, in elk land wordt koken op een speciale manier uitgevoerd, het brengt zijn gebruiken en tradities over die de levensstijl van een specifieke bevolking weerspiegelen, de culinaire kunst waar de hele wereld van houdt.
De samenleving in grote steden heeft veel eetgewoonten veranderd, velen kiezen voor het gemakkelijke en nemen hun toevlucht tot fastfood, omdat het een slecht uitgewerkt voedsel is en als ongezond wordt beschouwd omdat het onnatuurlijke stoffen bevat die ons lichaam binnendringen, omdat ze tal van conserveermiddelen en GGO's bevatten die grote lange -term vooroordelen voor onze gezondheid.
Daarom moeten we ons bewust worden van het belang van gezonde voeding en geen toevlucht nemen tot fastfood of andere soorten voedsel die geen voordelen opleveren zoals gedefinieerd door de gezondheidswetenschappen. Al het belang van de keuken in de mens en zijn eigen uitwerking in verband met gezond voedsel waarvan wordt begrepen dat het een fundamentele en fundamentele functie is in de menselijke ontwikkeling, hebben gekend.
Wat ga je leren?
Dankzij deze online master van professionele chef-kok en chef-kok, met officiële universitaire graad, leert het je technieken en kennis op culinair gebied en wordt het een expert in het veld.
Eenmaal gespecialiseerd, kun je een meesterkok worden door een hooggekwalificeerde chef-kok te zijn die zijn eigen keukenteam leidt. Alle grote restaurants hebben een meesterkok die verantwoordelijk is voor het kiezen van de thema's en het bereiden van menu's, evenals het evalueren en beheren van de bereiding en het proces in de keuken.
Voor wie is het bedoeld?
Het is gericht op mensen die toegewijd zijn in de horeca en in bedrijfsmodellen die zich toeleggen op de commercialisering van voorgekookt voedsel, opslag- en verpakkingsbedrijven, rauw voedsel en alle aspecten die te maken hebben met de culinaire en voedingssector.
Cursusmethodologie
Twijfelt u nog? Maakt u zich geen zorgen, bij Euroinnova luisteren we naar uw behoeften en lossen we elke twijfel vrijblijvend op. Toegang vragen! via onze sociale netwerken, klantenservice, website of via ons adviesteam. Bovendien, als u zich nu aanmeldt, heeft u binnen handbereik de aanschaf van didactisch materiaal met betrekking tot de meest opmerkelijke gastronomie ter wereld.
Opgemerkt moet worden dat deze Master in Cooking. Professional Chef en Chef de Cuisine wordt volledig op afstand gegeven, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het studeren en combineren met je werk en privéleven.
Schrijf u in bij Euroinnova en profiteer van deze kans!
Algemene karakteristieken
Samenvatting van professionele mogelijkheden voor online meesterkoken:
Die meester in koken. Professioneel Kok en Chef de Cuisine biedt je een gespecialiseerde opleiding in het vak. We moeten weten dat het voor de Hospitality en Tourism Area erg belangrijk is om de kennis van Chef de Cuisine en / of Professional Cook te verdiepen en te verwerven, een cursus met veel inhoud en waarmee je jezelf als professional kunt ontwikkelen.
Doelstellingen van master cocina online:
Deze Master in Cooking zal het bereiken van de volgende vastgestelde doelstellingen vergemakkelijken: De student kennis laten maken met de verschillende delen van de keuken, evenals de kennis van gereedschappen, materialen en meubels. De student inwijden in de technieken van de keukenafdeling. Organiseer, coördineer en controleer het werkteam en geef intern leiding aan uw afdeling. Organiseer werkprocessen om het beheer en de administratie van de vestiging te optimaliseren. Ken de kenmerken van de producten die betrokken zijn bij de bereiding van de gerechten.
- Analyseren, verfijnen en uitvoeren van het proces van uitvoering en conservering van basisuitwerkingen van meerdere toepassingen die geschikt zijn voor de latere bereiding van gerechten met groenten, gedroogde peulvruchten, pasta, rijst, eieren, vis, schaaldieren, weekdieren, vlees, gevogelte en jacht, gebak en elementaire desserts.
- Analyseren, verfijnen en toepassen van de basistechnieken van het bakken en koken van groenten, gedroogde peulvruchten, pasta, rijst, eieren, vis, schaaldieren, weekdieren, vlees, gevogelte en wild en, waar nodig, conservering, om culinaire bereidingen en elementaire gerechten te verkrijgen en desserts.
- Analyseren, verfijnen en uitvoeren van het regeneratieproces dat nodig is voor culinaire bereidingen op basis van groenten, gedroogde peulvruchten, pasta, rijst, eieren, vis, schaaldieren, weekdieren, vlees, gevogelte en wild, evenals basisbanketbakkerijen en elementaire desserts, voor later gebruik of consumptie.
- Analyseren en uitvoeren van afwerkingsbewerkingen van basisbanketbakkerijen en elementaire desserts en culinaire uitwerkingen van groenten, gedroogde peulvruchten, pasta, rijst, eieren, vis, schaaldieren, weekdieren, vlees, gevogelte en wild volgens hun definitie, status en soort dienst, inspelen op optimale marketing.
- Oefen mogelijke variaties in culinaire uitwerkingen, testen van modificaties qua techniek, vorm en snit van genres, alternatieve ingrediënten, combinatie van smaken en vorm van presentatie en decoratie.
- Evalueer de informatie die wordt gegenereerd in termen van smaken, verwachtingen of behoeften van een potentiële vraag, en leid de noodzakelijke veranderingen in het culinaire productieproces af om de juiste aanpassingen te maken.
- Analyseer culinaire uitwerkingen die hun uitvoeringsprocessen beschrijven.
- Voer, verfijn en bewaar culinaire uitwerkingen die over het algemeen complex en representatief zijn voor hun typische gastronomische waarden: territoriaal of tijdelijk.
- Ontwerp en maak decoraties voor allerhande culinaire bewerkingen, met de juiste grafische en decoratietechnieken.
- Analyseer de restaurantsector.
- Analyseer en definieer gastronomische aanbiedingen zoals menu's, brieven of andere belangrijke aanbiedingen (gala's, banketten).
- Definieer kenmerken van eten en drinken, rekening houdend met specifieke gastronomische aanbiedingen en het kwaliteitsniveau van de producten.
- Bereken de externe en interne bevoorradingsbehoeften van jaeneros in verband met specifieke gastronomische aanbiedingen, en schrijf de Request Orders.
- Ontwikkel het interne leveringsproces van jaeneros en basis uitwerkingen van meerdere toepassingen in overeenstemming met de gastronomische aanbiedingen of vastgestelde werkplannen, verwijzend naar groenten, gedroogde peulvruchten, pasta, rijst en eieren.
- Voer de ontvangst van voedsel en dranken uit voor hun latere opslag en distributie.
- Analyseer voedsel- en drankopslagsystemen en voer de inherente bewerkingen uit volgens de geselecteerde systemen.
- Bereken kosten van grondstoffen om mogelijke prijzen van bijbehorende gastronomische aanbiedingen in te schatten.
- De geldende en noodzakelijke normen en maatregelen herkennen en toepassen om de hygiënisch-sanitaire kwaliteit van de horecaactiviteit te waarborgen.
- Evalueer de milieuproblemen die zijn ontstaan in het hotelwezen.
Professionele mogelijkheden voor online meesterkoken:
Dankzij deze Master in Cooking verhoog je je opleiding op het gebied van gastvrijheid, zodat je je professionele activiteit kunt ontwikkelen in zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven, voornamelijk in de horeca, hoewel je ook alleen kunt werken in kleine etablissementen in de subsector horeca.
Waar bereidt de online kookmaster je op voor:
Deze meester in koken. Professional Cook en Head of Kitchen bereidt je voor op het verwerven van specifieke kennis binnen het gebied door de studentvaardigheden te ontwikkelen om professioneel te functioneren in de sector.
Voor wie is de online kookmaster bedoeld:
Deze meester in koken. Professional Chef en Chef is gericht op al diegenen die geïnteresseerd zijn op het gebied van Hospitality en Toerisme en zich willen specialiseren in Chef en/of Professional Chef.
Officieel karakter van de opleiding:
Deze opleiding valt niet onder de officiële gereguleerde opleiding (Vroegschoolse educatie, Basisonderwijs, Secundair Onderwijs, Officiële Beroepsopleiding FP, Baccalaureaat, Universitair diploma, Officiële Universitaire Master en Doctoraat). Het is dus een aanvullende en/of specialisatieopleiding, gericht op het verwerven van bepaalde vaardigheden, capaciteiten of bekwaamheden van professionele aard, die als verdienste kunnen worden beoordeeld in jobboards en/of vergelijkende examens, steeds binnen de rubriek Opleidingen. en/of permanente vorming, is het altijd essentieel om de specifieke vereisten te herzien voor de beoordeling van de specifieke openbare vacaturebank waarop we willen solliciteren.