Master in ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde aanbieder van online onderwijs, wereldwijd toegankelijk in 3 verschillende talen.

Waarom een master in design?


In een complexe en concurrerende omgeving, zoals de bedrijven die momenteel integreren, is het ontwerp een belangrijk concurrentieel en strategisch voordeel geworden, omdat het innovatie en differentiatie biedt.

London School Of Design And Marketing Master in Design van London School Of Design And Marketing de mogelijkheid professionals in verschillende ontwerpgebieden te veranderen door hun fundamentele, kritische en procedurele vaardigheden te verbeteren, niet alleen om de bedrijfsrealiteit te begrijpen, maar ook om bij te dragen aan het waardeproces. creatie.

LSDM's MA Design is exclusief online en is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

London School Of Design And Marketing

Waar passie een beroep wordt


OVERZICHT VAN DE CURSUS


Invoering

Onze Master's Design in Design richt zich op de intellectuele ondersteuning die het begrip van het ontwerp en de relaties met bedrijven en de professionele industrie verbetert. Onze cursus is exclusief online en is gericht op drie belangrijke praktijkgebieden: communicatieontwerp, interactief ontwerp en productontwerp.


Leer vaardigheden

De studenten van LSDM zullen een reflexieve, analytische en evaluatieve benadering van ontwerpen aannemen, waardoor ze een beter begrip krijgen van de dynamische relaties tussen ontwerp, de industrie en de commerciële sector. Ons studieplan absorbeert de realiteit en biedt geavanceerde, gespecialiseerde, artistieke, academische en ondernemerskennis, waardoor studenten in de toekomst een gevestigde carrière kunnen volgen.


Onderwijzend personeel

Ons onderwijzend personeel bestaat uit gekwalificeerde, ervaren en gerenommeerde leraren. Naast de academische graad Doctorate, presenteren ze een gevestigde professionele loopbaan, die de academische component verbindt met de arbeidsmarkt.


Tutor Center

De studenten van LSDM worden wekelijks begeleid door een tutorcentrum dat bestaat uit een team van gespecialiseerde docenten in design, met masterdiploma's en een aantal jaren bewezen ervaring. Ons Tutor Center is ook beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.


Doelen en professionals Outlets

Onze master Design is bedoeld voor studenten, professionals, kunstenaars of freelancers met ambitie of een gevestigde carrière in de reclame (art directors, producenten of ontwerpers), visueel ontwerp, communicatieontwerp, grafisch ontwerp en interactief ontwerp (ontwerpers, producenten, teamleiders , art directors of creative directors).


TOELATINGSEISEN


Onze kandidaten kunnen onze masteropleiding Design aanvragen via een van de volgende toepassingsmogelijkheden:

Via een bachelordiploma: na het hoger onderwijs (3 jaar) in het land van herkomst, gecertificeerd door een wettelijk afgegeven certificaat. Deze graad zou in het gebied moeten zijn dat je hebt gekozen of een gerelateerde cursus.


Door middel van werkervaring: relevante werkervaring, waaruit blijkt uw vermogen om een master's degree in design te ondergaan. Dit is onder voorbehoud van goedkeuring door LSDM op basis van de affiniteit en relevantie van de basisopleiding, training en projectervaring van de student. De kandidaat wordt gevraagd een portfolio te presenteren met zijn werkervaring in Design.


Studenten met speciale behoeften komen ook in aanmerking voor aanmelding. Er zal een analyse zijn van de student en de persoon die verantwoordelijk is voor de zorg voor de student over de specifieke behoeften van elke zaak.

Senior studenten komen ook in aanmerking voor aanmelding. Er zal een analyse van zijn professionele loopbaan plaatsvinden, zoals in het geval van de sollicitaties door middel van werkervaring.


STRUCTUUR


Onze Master in Design is 100% online, ontworpen om te leren in overeenstemming met de beschikbaarheid van onze studenten, zonder een vast tijdschema. Met andere woorden, studenten van LSDM kunnen bepalen wanneer of waar ze toegang tot onze inhoud kunnen krijgen. Alleen de definitieve opdrachten en specifieke presentaties worden gepland volgens een vast tijdschema, dat te zijner tijd aan LSDM-studenten zal worden gerapporteerd.

In ongeveer 12 maanden heb je onze Master's in Design voltooid, geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA), een van de beste gespecialiseerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, onderwezen in je eigen taal, zonder je huis te verlaten.


Les- en leermethoden gebruikt in deze cursus:

  • Wordt gegeven in het Engels, Spaans en Portugees.
  • 5 eenheden en een afstudeerproject;
  • De inhoud van de eenheid is asynchroon en georganiseerd door wekelijkse onderwerpen;
  • U hebt altijd en overal toegang tot de inhoud;
  • Ons Tutor Center functioneert als een hulpmiddel voor ondersteuning en interactie voor onze studenten;
  • Online bronnen (zoals lezingen, seminars en discussies, tutorials en feedbacksessies, fora facilitatie, online discussiegroepen en praktische oefeningen).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lees meer

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Lees Minder
Londen , Madrid , Porto + 2 Meer Minder