Master in sociaal werk

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Utica College's online Master of Social Work (MSW) is het enige programma in klinisch sociaal werk in de natie dat put uit hersteltheorieën, waarden en vaardigheden, en studenten voorbereidt om waardigheid, autonomie en geestelijke gezondheid onder verschillende bevolkingsgroepen te bevorderen en een meer humane samenleving in de wereld als geheel. In dit volledig online programma leer je hoe je innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe geestelijke gezondheids- en sociale problemen. Het curriculum is gebouwd als een rigoureuze, maar toch flexibele, klinische training, waardoor u een comfortabele balans tussen werk, leven en gezin kunt behouden terwijl u uw academische en professionele doelen nastreeft. Afgestudeerden van het programma zullen bereid zijn om deel te nemen aan de licentie-examens van hun staat.

Het online MSW-programma heeft geen ingezetenschapvereisten en kan binnen 24-32 maanden 100% online worden voltooid. Ons programma van 60 studiepunten omvat cursussen in op trauma gebaseerde praktijk, motiverende interviews, psychodynamische theorieën en cognitieve gedragstherapieën. Zelfs onderzoeks- en beleidscursussen zijn bedoeld om uw vaardigheden als beoefenaar van de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren.

Omdat het curriculum is ontwikkeld door een faculteit die ervaren opvoeders en beoefenaars zijn in professionele sociale werk- en hersteldiensten, integreren oefencursussen de hersteltheorie met traditionele klinische sociale werktheorieën, waardoor klinische maatschappelijk werkers op unieke wijze worden voorbereid om de geestelijke gezondheid van individuen, gezinnen en groepen te bevorderen.

Ons doel is om maatschappelijk werkers op te leiden tot uitstekende clinici, zodat je afstudeert met een diepere waardering voor de lange reis naar groei in jezelf en anderen. Lees vandaag nog meer over het online MSW-programma van Utica College.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder