Master of Arts in Museum Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Johns Hopkins MA in Museum Studies biedt een perspectief op de theorie en praktijk van musea in een veranderende technologische, sociale en politieke omgeving. Het is afgestemd op huidige en toekomstige museumprofessionals en benadrukt de cruciale rol van technologie in het museum van vandaag. Het onderzoekt ook nieuwe modellen van onderwijs-, tentoonstellings- en bedrijfsstrategieën en onderzoekt de rol van het museum als een agent van sociale verandering.


We verwelkomen studenten van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in alle soorten musea, waaronder geschiedenis, technologie, wetenschap, kunst, speciaal onderwerp of themamusea, historische locaties, nationale parken en dierentuinen, evenals diegenen die geïnteresseerd zijn in tentoonstellingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particuliere organisaties .


Je hebt ook toegang tot innovatieve virtuele excursies en wereldwijde bronnen van een breed scala aan musea die op nieuwe en spannende manieren bij elkaar zijn gebracht.


Het Bureau of Labor Statistics schat de doorgroeimogelijkheden om met 16 procent te groeien van 2010 tot 2020, aangewakkerd door een toenemende publieke belangstelling voor wetenschap, kunst en geschiedenis. Er zal een sterke concurrentie zijn voor open posities, en een masteropleiding biedt een aanzienlijk voordeel.


Studenten moeten alle academische werkzaamheden binnen een master of certificaat binnen vijf jaar voltooien.

De duur van vijf jaar wordt berekend vanaf het begin van de eerste cursus die meetelt voor de graad (inclusief de tijd die is besteed aan doorlopende inschrijving). Doorlopende inschrijving stopt niet of verlengt de vereiste tijdslimiet. Deze tijdslimiet omvat alle cursussen die zijn gevolgd aan een andere Johns Hopkins school / divisie die zijn goedgekeurd om mee te tellen voor de graad of het certificaat. Indien nodig kunnen studenten van hun programmacomité een verlenging van de tijd vragen om hun programma na de vijfjarige beperking te voltooien.

Als een verlenging wordt toegestaan, wordt deze in een brief gecommuniceerd en wordt de limiet van vijf jaar verlengd met de tijd die is opgenomen in de extensie. Een verlenging kan worden verleend voor een semester tot een volledig jaar en in zeldzame omstandigheden voor twee jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Lees meer

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Lees Minder