Master of Arts in New Media Journalism

Algemeen

Beschrijving van opleiding

131595_39109_lg-new-media-journalism-master.jpg Full Sail University

Hoewel de traditionele principes van bonafide journalistiek door de jaren heen zeer weinig zijn veranderd, is de fysieke logistiek - hoe we informatie verzamelen, leveren en consumeren - sterk veranderd en uitgebreid.

De Master of Arts-opleiding New Media Journalism leert studenten hoe ze traditionele journalistieke methoden kunnen toepassen op interactieve media, met een focus op hoe de huidige technologieën zowel de narratieve structuur als de visuele verhalen kunnen verbeteren. Cursussen variëren van concepten die worden gebruikt in digitaal newsroombeheer en multimedia-rapportage tot juridische en ethische aspecten van het digitale domein.

Hoogtepunten van de cursus

 • Schrijven voor interactieve media - Deze cursus onderzoekt zowel de mechanica van verhalen vertellen als hoe journalisten thema's overbrengen door middel van hun schrijven.
 • Ontwikkeling van onderzoeks- en onderzoeksvaardigheden - Deze cursus onderzoekt de enorme verschuivingen in de mediaomgeving en daagt studenten uit om zich opnieuw voor te stellen hoe ze in die omgeving onderzoeksverhalen ontdekken, onderzoeken en produceren.
 • Publicatie en distributie van nieuwe media - Studenten verkennen de concepten van interactief publiceren en beheer door te leren hoe journalistieke grondbeginselen te combineren met de technologieën van interactief publiceren.

Admissions

Voordat u zich aanmeldt

Er zijn verschillende dingen die u moet weten over het toelatingsproces voor afgestudeerden aan de Full Sail University .

 • Geen traditionele aanmelddeadlines: de lessen beginnen maandelijks voor de meeste programma's, dus u kunt zich op elk moment aanmelden en beginnen op de datum die het beste bij u past.
 • Programma-ontwerp en cursusvolgorde: u hoeft zich niet elk semester voor specifieke lessen aan te melden - al onze programma's hebben een vooraf bepaald programma-ontwerp en cursusvolgorde.
 • Versnelling: de Graduate-programma's van Full Sail worden volgens een versneld schema gevolgd en kunnen in slechts 12 maanden worden voltooid.
 • GRE-inzending: we hoeven niet dat je de GRE voltooit of je GRE-scores indient om een graduate programma aan te vragen.

Aanvraag en aanvaarding

Onze toelatingsvoorwaarden en acceptatieprocedures verschillen van die van een traditioneel college. Om in aanmerking te komen voor toelating tot een graduate programma bij Full Sail, gelden de volgende vereisten:

 • Je moet een bachelordiploma of hoger hebben - een Full Sail-bachelordiploma met een minimale cumulatieve GPA van 2.0, of een baccalaureaatsniveau of hoger diploma van een andere geaccrediteerde postsecundaire onderwijsinstelling, erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, samen met transcripties.
 • De behaalde graad moet van dezelfde omvang / onderwerp zijn als de beoogde graduate opleiding, met een academisch gemiddelde van 2.0. Documentatie van middelbare schooldiploma of GED is niet vereist.
 • Kandidaten met een GPA lager dan de vereiste 2.0 moeten een intentieverklaring, cv en transcripties van de universiteit indienen voor beoordeling door de programmadirecteur.
 • Studenten met een bachelordiploma van een niet-gerelateerde omvang of onderwerp kunnen in aanmerking komen voor toelating op voorwaarde van het verstrekken van een intentieverklaring en een professioneel cv. Neem voor meer informatie contact op met uw toelatingsvertegenwoordiger.

Hoe aan te vragen

Als je met een toelatingsvertegenwoordiger hebt gesproken en je interview hebt afgerond en je bent klaar om met het sollicitatieproces te beginnen, zijn er verschillende items die je moet hebben:

 • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, paspoort of door de staat uitgegeven identiteitskaart.
 • Verificatie van Engelse taalvaardigheid als Engels niet uw primaire taal is (alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld gaan van een beëdigde Engelse vertaling).

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om de online applicatie te starten . Het voltooien van uw aanvraag duurt 30-45 minuten en u kunt uw aanvraag opslaan als u geen tijd meer heeft of als u aanvullende informatie moet verzamelen.

Nadat u zich heeft aangemeld

Als je je toelatingsgesprek nog niet hebt voltooid, is dat je volgende stap. Een toelatingsvertegenwoordiger zal contact met u opnemen om een interview op een geschikt tijdstip voor u te plannen.

Als je je interview hebt afgerond, zal je inschrijvingsgids contact opnemen om je aanvraag af te ronden en aanvullende informatie te verzamelen.

U ontvangt ook een e-mail die u toegang geeft tot onze Launch Portal, waar u documentatie kunt indienen en de laatste stappen voor inschrijving kunt voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder