Master of Arts in Public Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Public Management combineert strenge academische en strategische vaardigheden en daagt studenten uit om de nieuwste theorie, wetenschappelijke bevindingen en nieuwe managementmethoden toe te passen om real-world governance- en beleidskwesties op te lossen. Goede vaardigheden voor openbaar management zijn van vitaal belang voor succesvolle besluitvorming, vooral in een tijd waarin van regeringen en non-profitorganisaties van alle niveaus wordt verwacht dat ze meer doen met minder.


De Johns Hopkins MA in Public Management zal u in staat stellen meer strategisch te worden en u de fundamenten van publiek management te geven: beleidsanalyse en -evaluatie, financieel management, economie en fiscaal beleid, en openbaar beleid en bestuur. De MA in Public Management zal opkomende leiders zoals u voorbereiden op moeilijke uitdagingen en tactische beslissingen nemen met betrekking tot de meest complexe problemen van vandaag.


Het programma Public Management is bedoeld voor werkende professionals in de overheid en de non-profitsector. Hiermee kunt u in uw eigen tempo deeltijdcursussen volgen en opwindende educatieve ervaringen bieden die u rechtstreeks kunt toepassen op uw professionele carrière. Het programma heeft een 12-gangen voltooiingsvereiste, inclusief een sluitstukproject dat je de kans geeft om een ​​praktische, realistische uitdaging aan te pakken met behulp van de vaardigheden en kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan.


Via de Krieger School of Arts and Sciences biedt The Advanced Academic Programmes verschillende online leermogelijkheden, met zowel graduate certificates als graduate degree-programma's, verspreid over verschillende sectoren met als doel een Johns Hopkins-opleiding van wereldklasse te bieden in deeltijd.

  • Flexibiliteit - Online studenten pendelen niet naar een fysiek klaslokaal. In plaats daarvan werken ze in een cursusbeheersysteem om opdrachten te voltooien en te communiceren met instructeurs en klasgenoten. Er zijn deadlines voor cursussen, maar studenten kunnen op hun gemak inloggen bij het cursusmanagementsysteem.
  • Uitstekende instructeurs - Alle AAP-cursussen worden gegeven door zeer ervaren instructeurs, bekend om de wetenschap en praktijk van hun disciplines. Met online cursussen kan AAP onze faculteitspool buiten het DC / Baltimore gebied uitbreiden, zodat studenten de kans krijgen om met uitstekende instructeurs uit het hele land en de wereld te werken.
  • Hoge interactieniveaus - Online studenten communiceren met hun instructeurs en klasgenoten via discussieforums, groepsopdrachten en af ​​en toe een live online evenement. Studenten zeggen vaak dat de online omgeving hen in staat stelt zoveel van hun klasgenoten te leren als van hun instructeurs en opdrachten.


Studenten moeten alle academische werkzaamheden binnen een master of certificaat binnen vijf jaar voltooien.

De duur van vijf jaar wordt berekend vanaf het begin van de eerste cursus die meetelt voor de graad (inclusief de tijd die is besteed aan doorlopende inschrijving). Doorlopende inschrijving stopt niet of verlengt de vereiste tijdslimiet. Deze tijdslimiet omvat alle cursussen die zijn gevolgd aan een andere Johns Hopkins school / divisie die zijn goedgekeurd om mee te tellen voor de graad of het certificaat. Indien nodig kunnen studenten van hun programmacomité een verlenging van de tijd vragen om hun programma na de vijfjarige beperking te voltooien.

Als een verlenging wordt toegestaan, wordt deze in een brief gecommuniceerd en wordt de limiet van vijf jaar verlengd met de tijd die is opgenomen in de extensie. Een verlenging kan worden verleend voor een semester tot een volledig jaar en in zeldzame omstandigheden voor twee jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Lees meer

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Lees Minder