Master of Arts in Teaching (MAT) online

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vorm de toekomst. Verander de wereld.

Onderwijs is belangrijk, en dat weet je. En nu bent u klaar om een expert in uw vakgebied te worden, uw carrière vooruit te helpen en de vruchten te plukken van een rigoureus MAT-programma dat lerarencertificering integreert met een masterdiploma. Wat u nu doet, bepaalt de toekomst. Ga aan de slag om de wereld te veranderen.

of je online Master of Arts in Teaching-graad?

Schooldistricten zijn al lang op zoek naar SPU-geschoolde leraren vanwege hun competentie en karakter. Veel afgestudeerden zijn nieuwe wegen ingeslagen op het gebied van onderwijs en verdienen zelfs de prijs voor Leraar van het Jaar in de staat Washington, een eer die jaarlijks aan slechts één uitstekende leraar in Washington wordt toegekend. Het Master of Arts in Teaching (MAT) -programma is gemaakt om lerarencertificering te integreren met een masterdiploma in een tweejarig programma voor werkende professionals. Naast andere voordelen verdienen afgestudeerden van het programma hun Washington Residency Teacher Certificate, verdienen ze een hogere plaatsing op het salarisschema en worden ze uitgerust om studenten van alle achtergronden en capaciteiten te begeleiden om excellentie te bereiken. Daarnaast biedt de School of Education van SPU eenjarige lesprogramma's aan op alternatieve routes, waaronder AMAT en AMTMS.

Voltooide faculteit

Deskundige, zorgzame docenten willen studenten helpen slagen. De faculteit staat bekend om het begeleiden van hun studenten tijdens en na hun onderwijsprogramma's. Deze professoren modelleren een leven lang leren door hun eigen wetenschappelijke activiteiten, regelmatig publiceren en presenteren op professionele conferenties.

AACU-lidmaatschap

Seattle Pacific is lid van de Association of American Colleges and Universities en van de American Association of Colleges for Teacher Education. SPU-certificeringsprogramma's zijn goedgekeurd door de Professional Educator Standards Board in de staat Washington. De School of Education is ook lid van de Association of Independent Liberal Arts Colleges for Teacher Education, en heeft een afdeling, Sigma Phi Upsilon, van Chi Sigma Iota, een internationale eervereniging die academische en professionele excellentie op het gebied van counseling waardeert.

Diepe nadruk op karakter

De afstudeerprogramma's van SPU zijn gebouwd op een basis voor karakteronderwijs en bieden eersteklas onderwijs door de lens van het christelijk geloof en de waarden. Studenten volgen ethiekcursussen en karakterkwesties zijn geïntegreerd in het curriculum.

Flexibel formaat

Dit programma is ontworpen voor werkende professionals en is volledig online.

Verbonden alumni

Afgestudeerden van de School of Education gaan door naar doelgerichte carrières op scholen en leiderschap op verschillend niveau in het hele land. Als je een graduaat behaalt aan de School of Education van SPU, word je lid van een gemeenschap van alumni die verbonden blijven.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Lees meer

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Lees Minder