MBA (CMI)

Cursus overzicht

Dit online MBA-programma (CMI) van Arden University biedt de kritische voorsprong om te slagen in de top van de onderneming, met de nadruk op leiderschapskwaliteiten, zakelijke duurzaamheid en het ontwerpen van strategische modellen. Of je nu een niche-start-up creëert of actief bent in een internationaal erkende onderneming, Arden's MBA-programma biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om je bedrijf voor succes te maken.

Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze full-time werken, en de flexibele studiemodus van Arden maakt het gemakkelijker om naast je bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook je MBA te behalen.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit professionele programma is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute, dus u kunt er zeker van zijn dat uw managementcarrière de beste basis heeft.

Cursusmodules

persoonlijk

Word een effectieve leider, terwijl je je zelfbewustzijn ontwikkelt en je leiderschapsstijl identificeert. Je zult herkennen hoe dit de mensen om je heen beïnvloedt en hoe het bijdraagt aan de organisatiecultuur, motivatie en algeheel toekomstig succes.

Ethisch leiderschap:

Ontdek het belang van ethiek en hoe de morele en culturele toon van een organisatie te bepalen. Je evalueert je eigen praktijk en krijgt de gelegenheid om ethische dilemma's te verkennen en na te denken over je eigen ervaringen met ethisch conflict in leiderschapsituaties.

Managing binnen een concurrerende omgeving:

Leer uw omgeving te analyseren en neem beslissingen met betrekking tot marketing, financiële modellen en externe factoren die van invloed zijn op de algemene bedrijfsstrategie van een organisatie.

Belangrijke overgangen:

Maak uzelf vertrouwd met de vele verschillende redenen waarom organisaties veranderingen initiëren, met de nadruk op technische innovatie. Je gaat kijken naar de reeks functies en theorieën die worden gebruikt om verandering te implementeren en om de vaardigheden te ontwikkelen om transformatie te beheren.

Implementatie strategie:

Het leren van de visie, de waarden, het doel en de missie is cruciaal voor succes. U zult duurzaamheid en ethische praktijk in overweging nemen in de context van besluitvorming. Je leert deze theorieën toepassen op een reeks zakelijke problemen.

Ondersteunen van het bedrijf:

Ontwikkel het vermogen om langetermijngroeistrategieën te plannen tegen turbulente externe factoren. Door managementmodellen te gebruiken als een raamwerk voor begrip, zult u een breed scala aan casestudies verkennen en uw bevindingen presenteren met betrekking tot uw eigen organisatie.

Onderzoeksproject:

Dit vitale project geeft je de kans om een gebied van je keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmeerthema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. U maakt een onderzoeksvoorstel, kiest tussen een conventioneel proefschrift, of academisch artikel en presentatie, en past vervolgens al uw kennis uit het programma toe, met de mogelijkheid om uw onderzoek te koppelen aan uw daadwerkelijke werkbehoeften.

Wat onze studenten zeggen:

116292_oCsrqaCY.png

" Tijdens de MBA-opleiding werd ik zwanger van een tweeling, het leven is sindsdien hectisch en het voltooien van mijn MBA was een grote uitdaging - dus het vermogen om flexibel te studeren is ongelooflijk waardevol. "

Dominika Stevens,

Master of Business Administration (CMI)

116286_wIEGepqk.png

" Nadat ik verschillende opties had onderzocht, koos ik voor Arden University vanwege de online bezorgmethode, en om de flexibiliteit te hebben om de MBA op een voltijdbaan aan te passen. Het belangrijkste voordeel is dat een MBA een deuropener is. vaardigheden die ik heb geleerd en waarvan ik ontdekte dat ze direct op mijn werkplek konden worden gebruikt. "

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Een Britse onderscheiding op minimaal tweede klas (2.2) of gelijkwaardig.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).

Wat als ik geen academische kwalificaties heb?

We moedigen aanvragen van mensen met substantiële managementervaring (meestal 5 jaar) aan en overwegen ze op een positieve manier en kunnen hun motivatie om het programma te bestuderen aantonen. We zullen uw cv en referenties vragen ter ondersteuning van uw aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 48 andere vakken van Arden University »

Laatst bijgewerkt op June 17, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Duration
18 - 60 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,855 GBP
£ 9.855 (VK
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet