Master of Business Administration (CMI)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Dit online MBA (CMI) -programma van de Arden University van Arden University biedt de cruciale voorsprong om te slagen in de top van het bedrijfsleven, gericht op leiderschapskwaliteiten, zakelijke duurzaamheid en het ontwikkelen van strategische modellen. Of u nu een niche start-up creëert of actief bent in een internationaal erkend bedrijf, het MBA-programma van Arden biedt u de vaardigheden die u nodig hebt om uw bedrijf succesvol te maken.

Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze full-time werken, en de flexibele studiemodus van Arden maakt het gemakkelijker om naast je bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook je MBA te behalen.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit professionele programma is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute, dus u kunt er zeker van zijn dat uw managementcarrière de beste basis heeft.

Cursusmodules

persoonlijk

Word een effectieve leider, terwijl je je zelfbewustzijn ontwikkelt en je leiderschapsstijl identificeert. Je zult herkennen hoe dit de mensen om je heen beïnvloedt en hoe het bijdraagt aan de organisatiecultuur, motivatie en algeheel toekomstig succes.

Ethisch leiderschap:

Ontdek het belang van ethiek en hoe de morele en culturele toon van een organisatie te bepalen. Je evalueert je eigen praktijk en krijgt de gelegenheid om ethische dilemma's te verkennen en na te denken over je eigen ervaringen met ethisch conflict in leiderschapsituaties.

Managing binnen een concurrerende omgeving:

Leer uw omgeving te analyseren en neem beslissingen met betrekking tot marketing, financiële modellen en externe factoren die van invloed zijn op de algemene bedrijfsstrategie van een organisatie.

Belangrijke overgangen:

Maak uzelf vertrouwd met de vele verschillende redenen waarom organisaties veranderingen initiëren, met de nadruk op technische innovatie. Je gaat kijken naar de reeks functies en theorieën die worden gebruikt om verandering te implementeren en om de vaardigheden te ontwikkelen om transformatie te beheren.

Implementatie strategie:

Het leren van de visie, de waarden, het doel en de missie is cruciaal voor succes. U zult duurzaamheid en ethische praktijk in overweging nemen in de context van besluitvorming. Je leert deze theorieën toepassen op een reeks zakelijke problemen.

Ondersteunen van het bedrijf:

Ontwikkel het vermogen om langetermijngroeistrategieën te plannen tegen turbulente externe factoren. Door managementmodellen te gebruiken als een raamwerk voor begrip, zult u een breed scala aan casestudies verkennen en uw bevindingen presenteren met betrekking tot uw eigen organisatie.

Onderzoeksproject:

Dit vitale project geeft je de kans om een gebied van je keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmeerthema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. U maakt een onderzoeksvoorstel, kiest tussen een conventioneel proefschrift, of academisch artikel en presentatie, en past vervolgens al uw kennis uit het programma toe, met de mogelijkheid om uw onderzoek te koppelen aan uw daadwerkelijke werkbehoeften.

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de MBA (CMI) -cursus, kunt u deelnemen aan het Salesforce-programma voor het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

Hoe werkt het?
Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen:

116292_oCsrqaCY.png

" Tijdens de MBA-opleiding werd ik zwanger van een tweeling, het leven is sindsdien hectisch en het voltooien van mijn MBA was een grote uitdaging - dus het vermogen om flexibel te studeren is ongelooflijk waardevol. "

Dominika Stevens,

Master of Business Administration (CMI)

116286_wIEGepqk.png

" Nadat ik verschillende opties had onderzocht, koos ik voor Arden University vanwege de online bezorgmethode, en om de flexibiliteit te hebben om de MBA op een voltijdbaan aan te passen. Het belangrijkste voordeel is dat een MBA een deuropener is. vaardigheden die ik heb geleerd en waarvan ik ontdekte dat ze direct op mijn werkplek konden worden gebruikt. "

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Een Britse onderscheiding op minimaal tweede klas (2.2) of gelijkwaardig.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).

Wat als ik geen academische kwalificaties heb?

We moedigen aanvragen van mensen met substantiële managementervaring (meestal 5 jaar) aan en overwegen ze op een positieve manier en kunnen hun motivatie om het programma te bestuderen aantonen. We zullen uw cv en referenties vragen ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 10.950 (VK

Laatst bijgewerkt op Oktober 2019

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder