Voordat je gaat studeren

Het tweejarige Executive Master Degree-programma "Master in Business Administration voor wereldwijde leiders en zakelijke professionals" leert een reeks competenties die uw carrièremogelijkheden veelvuldig zullen vergroten. Ambitieuze leidinggevenden krijgen een intensieve en uitdagende deeltijdopleiding en de kans om een internationaal erkende academische graad te behalen.

Overzicht

Het MBA-programma vertegenwoordigt een generalistische opleiding met een sterke internationale focus die de professionele en sociale competenties van studenten bevordert en verbetert. Deelnemers aan deze cursus leren hoe ze ondernemersproblemen systematisch kunnen identificeren en analyseren, passende oplossingen kunnen bieden en respectieve beslissingen kunnen nemen en implementeren.

Naast het onderwijzen van leiderschap en onderhandelingstechnieken, richt het programma zich op het ontwikkelen en promoten van sociale vaardigheden met betrekking tot teamwerk, communicatie en presentatie. Deelnemers profiteren van zowel de uitwisseling met andere studenten als het gevestigde netwerk van internationale docenten van MCI. De nieuw verworven kennis, evenals de interculturele competenties en sociale vaardigheden, die in de cursus worden onderwezen, stellen afgestudeerden in staat om toekomstige managementtaken en strategische leiderschapsverantwoordelijkheden adequaat te beheersen.

Toelating

Aanvragen voor toelating worden steeds aanvaard. De vereiste documenten moeten online worden ingediend.

data

Aanmelddeadline Datum Interview
1 2020/02/02 2020/10/03
2 2020/03/29 2020/04/23
3 2020/05/31 2020/09/15
4 2020/08/23 2020/09/15

voorwaarden

In principe accepteert het programma personen met een academische graad op bachelorniveau van ten minste of minimaal drie jaar relevante beroepservaring.

Bovendien moeten aanvragers een bewijs van voldoende kennis van de Engelse taal overleggen. Relevant bewijs mag niet ouder zijn dan drie jaar en kan certificaten bevatten die zijn afgegeven voor de afronding van een van de volgende onderzoeken:

  • TOEFL (minimum score van 92)
  • IELTS (minimum score van 6.5)

Toelatingsprocedure

Het toelatingsproces bestaat uit de volgende elementen:

  • Aanvraagformulier
  • Motivatiebrief
  • Bewijs van voldoende beheersing van het Engels
  • Interview
  • Besluit

Toepassing

De aanvraag moet worden ingediend via een online-aanvraag vergezeld van de vereiste documenten (CV, Essay). Succesvolle afronding van een eerste academische graad en minimaal 5 jaar professionele ervaring in een gekwalificeerde positie voorafgaand aan de start van het masterprogramma (idealiter een gekwalificeerde professionele activiteit ook tijdens het masterprogramma) zijn vereist.

Motivatiebrief

Aanvragers wordt gevraagd om een essay in te dienen met daarin hun motivatie voor deelname aan dit programma.

Bewijs van voldoende beheersing van het Engels

TOEFL-testcertificaat of IELTS. Scores zijn drie jaar geldig vanaf de datum van de test.

Test van Engels als vreemde taal (TOEFL)

De toets Engels als vreemde taal (TOEFL) kan worden afgelegd in elk internationaal TOEFL-centrum; een minimumscore van 92 punten is vereist voor een test op internet.

  • IELTS Academic - Internationaal Engels taaltestsysteem
  • Een minimum score van 6.5

Interview

Het interview biedt aanvragers de mogelijkheid om zich persoonlijk te presenteren, commentaar te geven op hun vorige carrière en hun motivatie om te solliciteren, evenals hun professionele doelen op middellange termijn uit te leggen.

Besluit

Een toelatingscommissie beslist over de toelating van de kandidaat tot het masterprogramma.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op November 4, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
okt 12, 2020
Duration
4 semesters
Deeltijd
Prijs
21,900 EUR
Deadline
aug 23, 2020
applications are accepted on a continual basis
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 12, 2020
Einddatum
sep 2022
Aanmeldingslimiet
aug 23, 2020
applications are accepted on a continual basis

okt 12, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
aug 23, 2020
applications are accepted on a continual basis
Einddatum
sep 2022