Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voordat je gaat studeren

Het tweejarige Executive Master Degree-programma "Master in Business Administration voor wereldwijde leiders en zakelijke professionals" leert een reeks competenties die uw carrièremogelijkheden veelvuldig zullen vergroten. Ambitieuze leidinggevenden krijgen een intensieve en uitdagende deeltijdopleiding en de kans om een internationaal erkende academische graad te behalen.

Overzicht

Het MBA-programma vertegenwoordigt een generalistische opleiding met een sterke internationale focus die de professionele en sociale competenties van studenten bevordert en verbetert. Deelnemers aan deze cursus leren hoe ze ondernemersproblemen systematisch kunnen identificeren en analyseren, passende oplossingen kunnen bieden en respectieve beslissingen kunnen nemen en implementeren.

Naast het onderwijzen van leiderschap en onderhandelingstechnieken, richt het programma zich op het ontwikkelen en promoten van sociale vaardigheden met betrekking tot teamwerk, communicatie en presentatie. Deelnemers profiteren van zowel de uitwisseling met andere studenten als het gevestigde netwerk van internationale docenten van MCI. De nieuw verworven kennis, evenals de interculturele competenties en sociale vaardigheden die in de cursus worden aangeleerd, stellen afgestudeerden in staat om toekomstige managementtaken en strategische leiderschapsverantwoordelijkheden adequaat te beheersen.

Toelating

Aanvragen voor toelating worden steeds aanvaard. De vereiste documenten moeten online worden ingediend.

data

Aanmelddeadline Datum Interview
1 2020/02/02 2020/10/03
2 2020/03/29 2020/04/23
3 2020/05/31 2020/09/15
4 2020/08/23 2020/09/15

voorwaarden

  • Bachelordiploma van een erkende universiteit
  • Minimaal 3 jaar professionele ervaring in een gekwalificeerde functie voorafgaand aan de start van het programma (idealiter, gekwalificeerde professionele activiteit ook tijdens het MBA-programma)
  • Bewijs van voldoende beheersing van het Engels

Toelatingsprocedure

Het toelatingsproces omvat de volgende elementen:

  • Aanvraagformulier
  • Bewijs van voldoende beheersing van het Engels
  • Interview
  • Besluit

Toepassing

De aanvraag moet worden ingediend in de vorm van een gestandaardiseerd aanvraagformulier, vergezeld van de vereiste documenten (CV, essay, bachelordiploma van een erkende universiteit). Minimaal 3 jaar professionele ervaring in een gekwalificeerde functie voorafgaand aan de start van het programma (idealiter, gekwalificeerde professionele activiteit ook tijdens het MBA-programma).

Bewijs van voldoende beheersing van het Engels

Voor kandidaten waarvan de eerste taal niet Engels is: TOEFL-testcertificaat of gelijkwaardig (zie Europees referentiekader voor talen: bekwame gebruiker) is vereist. Scores zijn drie jaar geldig vanaf de datum van de test.

Test van Engels als vreemde taal (TOEFL)
De test Engels als vreemde taal (TOEFL) kan worden afgelegd in elk internationaal TOEFL-centrum. Een minimumscore van 92 punten is vereist voor een op internet gebaseerde test.


IELTS (ACADEMIC) - Internationaal Engels taaltestsysteem
Minimale score van 6.5.

Interview

Het interview biedt aanvragers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren, hun loopbaanverleden te vertellen, hun motivatie voor dit programma uit te leggen en hun professionele doelstellingen voor de middellange termijn te beschrijven. Een op Skype gebaseerd interview is ook mogelijk.

Besluit

Een toelatingscommissie beslist over de toelating van de kandidaat tot het masterprogramma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates i ... Lees meer

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates innovative know-how transfer within a strong international network. Lees Minder
Innsbruck , Antwerpen + 1 Meer Minder