Master of Science in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vergroot uw kennis

Het Master of Science in Accounting-programma (MSA) onderscheidt zich op nationaal en nationaal niveau vanwege de diepgaande concentraties in financiële boekhouding en rapportage, forensische boekhouding, interne controle en managementboekhouding. Studenten leren real-world vaardigheden van docenten die werkzaam zijn bij de overheid, de particuliere sector en de openbare boekhouding - inclusief de prestigieuze Big Four-bedrijven. GGU's banden met de boekhoudgemeenschap in het financiële district van San Francisco gaan meer dan 100 jaar terug en hebben een natuurlijke pijplijn gecreëerd van de klas naar de werkplek.

De Master of Science in Accounting (MSA) is bedoeld om te voldoen aan de behoeften van degenen die boekhouding hebben gestudeerd en hun expertise verder willen ontwikkelen. Voor veel studenten zal de MSA voldoen aan de vereiste van 150 uur onderwijs om een erkende Certified Public Accountant (CPA) te worden.

Studenten hebben de mogelijkheid om hun graden aan te passen door keuzevakken te kiezen uit een uitgebreide lijst met boekhoudkundige, fiscale en zakelijke cursussen. Studenten hebben ook de optie om de MSA-graad te voltooien met een concentratie in financiële boekhouding

In aanmerking komende studenten kunnen tot zes eenheden van keuzevakken verdienen via een stage voor goedgekeurde, real-world ervaring opgedaan tijdens hun opleiding.

De Master of Science in Accounting kan persoonlijk worden verkregen via ons avondprogramma in San Francisco en / of online. Met de avond- en online-indelingen kunnen studenten hun graden in hun eigen tempo behalen.

Path2CPA

Met de Path2CPA- optie wordt de reis sneller en goedkoper. Studenten kunnen een Master of Science in Accounting (MSA) behalen in slechts een jaar na het voltooien van GGU's Accounting, BSBusiness, Accounting Concentration, BS. De Path2CPA- optie kan ook voldoen aan de 150-uur opleidingseis voor CPA-licentieverlening. Als u deze optie nastreeft, hoeft u zich niet meer aan te melden voor het MSA-programma en is geen GMAT / GRE-testscore vereist.

De Path2CPA omvat de volgende cursussen op graduate-niveau: ACCTG 302 en ACCTG 351B. De cursussen op universitair niveau zullen worden opgenomen in de totalen van de eenheden en de GPA's voor de bacheloropleidingen van beide aanvragers en de opleidingen Accounting op universitair niveau. Studenten van wie de gemiddelde GPA in de twee cursussen op graduate niveau lager is dan een GPA van 3,00, worden voorwaardelijk toegelaten tot de masterprogramma's.

concentraties

belasting

De master of science in accounting (MSA) -belastingconcentratie is bedoeld om te voldoen aan de behoeften van degenen die boekhouding hebben gestudeerd en zich verder willen specialiseren op het gebied van belastingheffing. Door een uitgebreide focus op belastingen te vereisen, ontwikkelt deze concentratie aanzienlijke fiscale kennis als onderdeel van een programma dat de oprichting van een sterke boekhoudkundige basis omvat.

De MSA-belastingconcentratie van de School of Accounting omvat vereiste boekhoudkundige cursussen, met concentratiecursussen in belastingonderzoek, federale inkomstenbelasting en onroerendgoedtransacties.

Concentraties declareren

Studenten kunnen concentraties aangeven wanneer ze het vereiste cursuswerk voor hun gewenste concentraties hebben voltooid, of na de "Laatste dag om te laten vallen zonder collegegeld" (volgens de academische kalender) voor hun definitieve voorwaarden, als ze in staat zijn om hun concentraties te voltooien in hun definitieve voorwaarden.

Om in aanmerking te komen om concentraties aan te geven, moeten studenten de vereiste concentratiecursussen al hebben voltooid, of in staat zijn om deze in hun definitieve voorwaarden te voltooien zonder vrijstellingen, vervangingen of gerichte studiecursussen, tenzij ze vooraf zijn goedgekeurd door de afdelingsvoorzitter, programma regisseur of decaan.

Studenten kunnen in een bepaald programma maximaal twee concentraties aangeven. Studenten die meer dan twee concentraties willen declareren, moeten ter goedkeuring een beroep doen op de decaan of vice-president van academische zaken. De diploma's van studenten vermelden de concentraties die zij met succes hadden voltooid op het moment dat hun diploma's werden verleend. Studenten mogen geen aanvullende concentraties declareren nadat hun graden zijn verleend.

Toelatingseisen

Het Master of Science in Accounting-programma (MSA) vereist 30 eenheden van afgestudeerde cursussen.

Internationale studenten (F- en J-visumhouders) die zijn toegelaten tot het MSA-programma van Golden Gate University , moeten in hun eerste trimester een gatewaycursus volgen over academische paraatheid en boekhoudkundige cursusondersteuning. Van deze vereiste zal alleen worden afgeweken door de school bij dossiercontrole.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de master of science in accounting-programma zullen:

  • in staat zijn om boekhoudkundige problemen te identificeren, onderzoek te doen en de resultaten effectief mondeling en schriftelijk te communiceren.
  • beschikken over een gedefinieerde hoeveelheid kennis van essentiële boekhoudprincipes en doctrines, inclusief maar niet beperkt tot het volgende, en in staat zijn deze principes kritisch toe te passen op praktische situaties en zich aan te passen aan veranderende werkomgevingen: erkenning van inkomsten; IFRS; auditing; interne controles; Controle omgeving; materialiteit; ethiek, zowel praktische uitvoering als professionele verantwoordelijkheid; en fraude.
  • bereid zijn om effectieve besluitvormers te zijn in een steeds internationalere zakelijke omgeving.
  • inzicht hebben in de zakelijke, juridische, professionele en ethische context voor een carrière als professionele accountant, inclusief het vermogen om te identificeren en adequaat te handelen wanneer ethische dilemma's worden aangetroffen in de activiteiten van een professionele accountant.
  • ervaring en vaardigheid hebben in het bereiken van doelen door samenwerking.
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder