39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Overzicht

De master of science-graad in bouwmanagement is speciaal ontworpen voor ervaren professionals in het bouwmanagement die geïnteresseerd zijn om door te stromen naar leidende posities binnen het veld. Het programma kan ook geschikt zijn voor pas afgestudeerden van niet-gegradueerde programma's in bouwmanagement of aanverwante disciplines.

De doelstellingen van het programma zijn om afgestudeerden te voorzien van de nodige strategische vaardigheden om de bouwsector te leiden en vooruit te helpen. Afgestudeerden zullen competenties ontwikkelen in: leiderschap; constructie kosten analyse en controle; beheer van bouwprojecten en productiviteit; ontwikkeling van bouwactiviteiten; duurzaam ontwerp en constructie; en in het opbouwen van klantrelaties. Als onderdeel van de multidisciplinaire aard van het programma, biedt een breed scala aan keuzevakken uit verschillende disciplines afgestudeerden de flexibiliteit om relevante cursussen te volgen op de RIT-campus. Core bouwmanagement cursussen in het programma worden onderwezen door faculteit met zowel veld-en onderzoekservaring in de discipline.

Plan van studie

Aangezien dit programma volledig online wordt georganiseerd en is ontworpen met de werkende professional in gedachten, hebt u het gemak en de flexibiliteit om uw cursuswerk rond de rest van uw dag te plannen. Het programma van 30 semesteruren kan worden afgerond in 1,5 jaar voltijdstudie, of ongeveer 2-3 jaar deeltijdstudie terwijl je fulltime werkt. Het curriculum bestaat uit kerncursussen, professionele keuzevakken en een keuze voor een afstudeerscriptie, project of een uitgebreid examen.

leerplan

Bouwmanagement, MS-diploma, typische cursusreeks

Eerste jaar

 • CONM-650 Principes van bouwleiderschap en management
 • CONM-690 Duurzame bouwconstructie en ontwerp
 • CONM-718 Constructieactiviteiten en productiviteit
 • CONM-720 Bouwkostenanalyse en -beheer
 • GRCS-701 Onderzoeksmethoden
 • Professionele keuzevakken

Tweede jaar

 • CONM-760 Bouwcliëntontwikkeling 3

Kies een van de volgende:

 • CONM-790 Thesis, plus GRCS-702 Principles of Research Communications
 • CONM-795 uitgebreid examen, plus twee professionele keuzevakken
 • CONM-797 Graduate Project, plus één professionele keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de lidstaten in het bouwmanagement, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Houd een bachelordiploma met een minimale undergraduate GPA van 3,0 in bouwmanagement, civiele techniek, civieltechnische technologie of gerelateerd programma dat ten minste 15 semesteruren van wiskunde en wetenschap op universiteitsniveau omvat. Kandidaten die andere bachelordiploma's met passende, gerelateerde werkervaring hebben, komen in aanmerking voor toelating op individuele basis,
 • Heb cursussen of de gelijkwaardige gedocumenteerde professionele ervaring in kostenraming, planning
 • Business / managementcursussen en een statistiekcursus worden sterk aanbevolen.
 • Minstens een jaar relevante bouwmanagementervaring hebben. Degenen die niet over de juiste werkervaring beschikken, kunnen worden verplicht om een of meer semesters van verwante afgestudeerde coöperatieve werkervaring te voltooien;
 • Als academische en / of werkvoorbereiding nodig is voordat ze worden toegelaten en beginnen met graduate studies, worden aanvragers aangemoedigd om een plan te ontwikkelen met de programmastoel. Voorbereidende cursus (sen) kunnen worden voltooid aan het RIT of met voorafgaande goedkeuring kan worden voltooid aan andere universiteiten. Elke cursus moet worden afgesloten met een cijfer van B of hoger.
 • Dien een voltooide, officiële graduate-aanvraag in, vergezeld van officiële transcripties (in het Engels) van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen;
 • Internationale aanvragers wiens moedertaal geen Engels is, moeten scores indienen van de Test of English as Foreign Language (TOEFL). Een minimale score van 570 op het schriftelijke examen, 230 op de elektronische versie van het examen, of 88 op de internetversie van het examen is vereist.
Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)
Laatst bijgewerkt op July 12, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
aug 26, 2019
Duration
18 - 36 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
47,522 USD
Jaarlijks collegegeld (12-18 credit-uren). Er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Beurzen en hulpmiddelen zijn beschikbaar.
Deadline
Vraag informatie aan
Rolling admission
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 26, 2019
Einddatum
Mei 8, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission

aug 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission
Einddatum
Mei 8, 2021