Master of Science in Construction Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De master of science-graad in bouwmanagement is speciaal ontworpen voor ervaren professionals in het bouwmanagement die geïnteresseerd zijn om door te stromen naar leidende posities binnen het veld. Het programma kan ook geschikt zijn voor pas afgestudeerden van niet-gegradueerde programma's in bouwmanagement of aanverwante disciplines.

De doelstellingen van het programma zijn om afgestudeerden de nodige strategische vaardigheden te bieden om de bouwsector te leiden en vooruit te helpen. Afgestudeerden zullen competenties ontwikkelen in: leiderschap; bouwkostenanalyse en -controle; beheer van bouwactiviteiten en productiviteit; ontwikkeling van bouwbedrijven; duurzaam ontwerp en constructie; en bij het opbouwen van klantrelaties. Als onderdeel van het multidisciplinaire karakter van het programma biedt een breed scala aan keuzevakken uit verschillende disciplines afgestudeerden de flexibiliteit om relevante cursussen te volgen op de RIT-campus. Core bouw management cursussen in het programma worden gegeven door faculteit met zowel veld- en onderzoekservaring in het vakgebied.

Plan van studie

Aangezien dit programma volledig online wordt georganiseerd en is ontworpen met de werkende professional in gedachten, hebt u het gemak en de flexibiliteit om uw cursuswerk rond de rest van uw dag te plannen. Het programma van 30 semesteruren kan worden afgerond in 1,5 jaar voltijdstudie, of ongeveer 2-3 jaar deeltijdstudie terwijl je fulltime werkt. Het curriculum bestaat uit kerncursussen, professionele keuzevakken en een keuze voor een afstudeerscriptie, project of een uitgebreid examen.

leerplan

Bouwmanagement, MS-diploma, typische cursusreeks

Eerste jaar

 • CONM-650 Principes van bouwleiderschap en management
 • CONM-690 Duurzame bouwconstructie en ontwerp
 • CONM-718 Constructieactiviteiten en productiviteit
 • CONM-720 Bouwkostenanalyse en -beheer
 • GRCS-701 Onderzoeksmethoden
 • Professionele keuzevakken

Tweede jaar

 • CONM-760 Bouwcliëntontwikkeling 3

Kies een van de volgende:

 • CONM-790 Thesis, plus GRCS-702 Principles of Research Communications
 • CONM-795 uitgebreid examen, plus twee professionele keuzevakken
 • CONM-797 Graduate Project, plus een Professional Elective

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de lidstaten in het bouwmanagement, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Houd een bachelordiploma met een minimale niet-gegradueerde GPA van 3.0 in bouwmanagement, civiele techniek, civiele techniektechnologie of aanverwant programma dat ten minste 15 semesteruren aan wiskunde en wetenschappen op universitair niveau omvat. Kandidaten die andere bachelordiploma's hebben met passende, gerelateerde werkervaring, komen op individuele basis in aanmerking voor toelating.
 • Beschikken over cursussen of de gelijkwaardige gedocumenteerde professionele ervaring in het schatten van kosten, planning en planning en projectbeheer.
 • Business / managementcursussen en een statistiekcursus worden sterk aanbevolen.
 • Heb minstens een jaar relevante bouwmanagementervaring. Degenen die geen geschikte werkervaring hebben, kunnen worden verplicht om een of meer semesters van gerelateerde afgestudeerde coöperatieve werkervaring te voltooien.
 • Als academische en / of werkvoorbereiding nodig is voordat ze worden toegelaten en beginnen met graduate studies, worden aanvragers aangemoedigd om een plan te ontwikkelen met de programmastoel. Voorbereidende cursus (sen) kunnen worden voltooid aan het RIT of met voorafgaande goedkeuring kan worden voltooid aan andere universiteiten. Elke cursus moet worden afgesloten met een cijfer van B of hoger.
 • Dien een voltooide, officiële afstudeeraanvraag in, vergezeld van officiële transcripties (in het Engels) van alle eerder voltooide undergraduate en graduate cursuswerk.
 • Internationale aanvragers wiens moedertaal geen Engels is, moeten scores indienen van de Test of English as Foreign Language (TOEFL). Een minimale score van 570 op het schriftelijke examen, 230 op de elektronische versie van het examen, of 88 op de internetversie van het examen is vereist.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder