Master of Science in Cybersecurity

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


Syracuse University's College of Engineering and Computer Science biedt een Master of Science in Cybersecurity- programma online aan. Het programma bereidt de studenten voor met de noodzakelijke basis voor het ontwerp en de ontwikkeling van gegarandeerde, beveiligde computersystemen om cyberaanvallen te voorspellen, te voorkomen en erop te reageren.

De MS in Cybersecurity biedt de noodzakelijke basis voor het ontwerpen en ontwikkelen van veilige systemen, waarbij de nadruk ligt op twee aspecten van computersystemen: ontwerp van beveiligde systemen die vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid bieden door middel van authenticatie, referentiebewaking en geluid ontwerp en implementatie en ontwerp van gegarandeerde systemen, dit zijn beveiligde systemen waarvan de eigenschappen zijn geverifieerd of bewezen.

Het online format van het programma combineert live wekelijkse lessen, multimedia cursussen en gezamenlijke groepsleeroefeningen. Het innovatieve leertechnologieplatform helpt studenten levenslange professionele relaties te cultiveren en persoonlijk te communiceren met een wereldwijde gemeenschap van studenten en alumni, en dit alles terwijl ze de flexibiliteit hebben om fulltime te blijven werken.

Cursussen worden geleid door professoren die een schat aan ervaring uit het veld meenemen naar het klaslokaal, zodat studenten vaardigheden leren die onmiddellijk toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkomgeving.

Alle drie de graden zijn 30 studiepunten en studenten voltooien de programma's doorgaans binnen 15 maanden.

MS in Cybersecurity:

Studenten in het MS in Cybersecurity-programma ontwikkelen de expertise om veilige, gegarandeerde systemen te ontwerpen en ontwikkelen. Het curriculum richt zich op vijf belangrijke doelstellingen:

  • Ontwerp van nieuwe systemen die inherent veilig zijn
  • Bescherming van systemen zoals web-, mobiele en kritieke infrastructuren
  • Systeembewaking door toepassing van wiskundige logica
  • Analyse en detectie van malware en andere cyberaanvallen
  • Datamining en anomalie detectie om verdacht cybergedrag te identificeren

Afgestudeerden van het programma komen volledig voorbereid op het voorspellen, voorkomen en reageren op cyberaanvallen.

Voordelen

Community - Opgericht in 1901, heeft de school haar reputatie als leider in het veld gehandhaafd, met een curriculum gebaseerd op theorie, grondbeginselen en toepassing bij een wereldwijde community van meer dan 20.000 alumni op het gebied van engineering en computerwetenschappen

Prestige - Syracuse University College of Engineering and Computer Science wordt sinds 2001 door het National Security Agency en Department of Homeland Security aangewezen als Centre of Academic Excellence in Information Assurance Education (CAEIAE) en als Centre of Academic Excellence in Information Assurance Research (CAE) -R) sinds 2009.

Uniek Curriculum - Ontworpen en gegeven door de faculteit van Syracuse, het curriculum gebaseerd op theorie, fundamenten en toepassing. Afgestudeerden zijn gewild omdat ze in staat zijn om te vertalen wat ze in de klas hebben geleerd naar de behoeften van de echte wereld

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Syracuse University's College of Engineering and Computer Science offers online master’s degree programs in cybersecurity, computer engineering, and computer science.

Syracuse University's College of Engineering and Computer Science offers online master’s degree programs in cybersecurity, computer engineering, and computer science. Lees Minder
Ga naar de website van de school