Master of Science in Data Science: Social Science Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Online Master of Science in Data Science - Social Science Analytics van Utica College leert studenten hoe ze big data kunnen analyseren en gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen die kunnen leiden tot innovatieve ideeën en oplossingen op verschillende gebieden. Kerncursussen benadrukken onderzoeksontwerp en kritische evaluatie van gegevens met behulp van theoretische modellen, evenals het sociale proces van het nemen van beslissingen en het implementeren van oplossingen op basis van gegevens.

Dit 30-uren-uren online Data Science-programma vereist dat de student 15 credit-uren voltooit in de kern van de gegevenswetenschap alvorens zijn programma af te sluiten met 12 studiepunten in een vakgebied naar keuze en eindigt met een drie (3) credit-master capstone-project. Het programma is zo ontworpen dat het kan worden voltooid in slechts vijf ononderbroken semesters van de studie (ongeveer 2 jaar).


Specialisaties zijn onder meer:

  • Social Science Analytics: deze specialisatie richt zich op de toepassing van data science op sociaalwetenschappelijk onderzoek en beleidsontwikkeling. Je zult een goed begrip ontwikkelen van complexe organisaties en bureaucratie, sociale trends, pollgegevens en kiezersinformatie, en onderzoeksontwerp op dit gebied.

  • Business Analytics: onderzoek hoe gegevenswetenschap wordt toegepast op bedrijfsbeheer en besluitvorming. Leer hoe u demografische trends, censusinformatie en andere databases kunt gebruiken om markt- en personeelsbewegingen te voorspellen en risico's te beheersen.

  • Cybersecurity: ontworpen voor studenten die hun kennis van gegevenswetenschap en -vaardigheden willen toepassen in hypermoderne cybersecurity en computerforensische praktijken met cursussen over leiderschap en planning die specifiek zijn aangepast aan het cyberspace-domein. Deze specialisatie stelt studenten in staat lessen te volgen in het Cybersecurity MS-programma.

  • Financiële criminaliteit: ontworpen voor studenten die hun data science-kennis en -vaardigheden willen toepassen om hun competenties te verbeteren bij het beheer van bedrijfs- en geavanceerde technologische middelen die zijn besteed aan de bestrijding van economische criminaliteit. Deze specialisatie stelt studenten in staat lessen te volgen in het programma voor financiële criminaliteit en Compliance Management MS.

  • Algemeen: studenten hebben ook de mogelijkheid om hun eigen specialisatiefocus te bouwen door vier beschikbare vier 3-graden diploma's op graduate niveau te selecteren met goedkeuring van de programmadirecteur.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder