Master of Science in Human Resource Management (University College Dublin)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

University College Dublin

Gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd en een van de weinige elite business schools die de 'Triple Crown'-accreditatie heeft van AACSB (VS), AMBA (VK) en EQUIS (Europa), levert University College Dublin (UCD) topkwaliteit Master's Graden om professionals te helpen hun doelen te bereiken.

Alle graden die worden toegekend door University College Dublin (UCD), met programma's die worden geleverd via Kaplan in Singapore, zijn geaccrediteerd door het Chinese Service Center van Scholarly Exchange (CSCSE), een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.

Deze Master of Science (MSc) in het Human Resource Management-programma is bedoeld voor professionals die beheersing van Human Resource Management willen bereiken, hun loopbaangroei willen versnellen en hun netwerk willen opbouwen met gelijkgestemde bedrijfsleiders. Het programma biedt een solide basis op het gebied van Human Resource Management en Talent Development.

Studenten verwerven de nodige theoretische kennis, analytische vaardigheden en methodologieën om hun carrière te laten groeien in de wereld van Human Resource Management.

Structuur en inhoud

Dit masterprogramma mag in een minimum van 18 maanden op parttime basis worden voltooid. Hieronder is de programmastructuur:

Core Modules

  • Organisatorisch gedrag
  • Wereldwijd strategisch management
  • Zakelijk financieel management
  • Onderzoekspaper 1
  • Onderzoeksartikel 2

Pathway modules

  • Personeelszaken
  • Internationaal HRM
  • Beheer van werkplekleren

Onderzoeksdocumenten 1 en 2 moeten uiterlijk aan het eind van maand 12 en 18 worden ingediend.

Toelatingseis

Dit Master's Degree-programma accepteert een breed scala aan kwalificaties, waaronder:

  • Bachelor's Degree in elke discipline
  • Kandidaten zonder een bachelordiploma maar met een relevante beroepskwalificatie en werkervaring worden van geval tot geval bekeken

In alle gevallen ligt de uiteindelijke beslissing voor toelating tot het programma bij de universiteit.

Engels Vereisten:

Kandidaten moeten voldoen aan de Engelse taalvereiste van de universiteit.

Levering methode

Elke module wordt geleverd over een periode van 9 weken. De lessen worden doorgaans gedurende 5 opeenvolgende dagen in de derde week gegeven (inclusief weekdagen en weekends).

Elke module wordt ondersteund met 24 contacturen. De lessen worden meestal in het weekend en 's avonds op weekdagen gegeven.

Evaluatiemethoden

Elke module wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van klassenparticipatie, schriftelijke opdrachten, projecten en examens. Beoordelingsmethoden kunnen variëren afhankelijk van de vereisten van afzonderlijke modules.

Afstuderen en graad

Studenten die de modules die in de programmastructuur zijn vastgelegd met succes afleggen en behalen, ontvangen de Master of Science in Human Resource Management van University College Dublin.

De Master's Degree zal hetzelfde zijn als die toegekend aan afgestudeerden op de campus.

Programmakosten

Het totale tarief omvat universitaire registratie, lezingen / tutorials / workshops en beoordelingen zoals opdrachten / toetsen / examens / projecten (indien van toepassing), programmamateriaal in digitaal formaat, graad (indien verdiend) en transcriptie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Lees meer

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Lees Minder
Singapore , Singapore , Singapore + 2 Meer Minder

Accreditaties