Master of Science in Learning Design & Technology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwerp en implementeer leerervaringen die mensen helpen hun prestaties te verbeteren met nieuwe kennis, vaardigheden en capaciteiten.

In tegenstelling tot andere opleidingen, omvat het kerncurriculum in George Mason's online MS in Learning Design and Technology geavanceerde en managementcompetenties van de International Board of Standards for Training, Performance and Instruction (IBSTPI), zodat je afstudeert klaar voor de uitdagingen van senior- niveau rollen.

Gedurende het hele programma leer je de harde en zachte vaardigheden die essentieel zijn voor het ontwikkelen van succesvolle programma's. Dit omvat het ontdekken van de meest effectieve manieren om samen te werken met bedrijfsleiders en materiedeskundigen. Je zult ook begrijpen hoe je frameworks kunt gebruiken om leertechnologieën, programma's en trends te evalueren. Met deze stappen kunt u nieuwe leeroplossingen ontwerpen en implementeren en projecten gedurende hun hele levenscyclus beheren

Na het afstuderen ben je bereid materialen te maken voor formele trainingsinstellingen, prestatieondersteuning en meer.

Je studeert online op de tijden en locaties die het beste bij je passen, zodat je kunt blijven werken en kunt implementeren wat je leert.

Je kunt in slechts 2,5 jaar afstuderen en vol vertrouwen nieuwe rollen aangaan, zoals lerende of educatieve ontwerper, e-learningontwikkelaar en UX-ontwerper.

Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Lees Minder