Master of Science in de luchtvaart

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Aviation van de Saint Louis University biedt een competitief en rigoureus programma dat afgestudeerden voorbereidt op leidinggevende functies in de luchtvaartindustrie. Het programma is zeer geschikt voor de werkende professional, aangezien 100% van de cursussen online wordt gegeven, met uitzondering van een stage van twee studiepunten. De cursussen bieden een sterke basis en bereiden studenten voor om luchtvaartgerelateerd up-to-date onderzoek uit te voeren, die de student allemaal positioneren voor een succesvolle carrière in een breed scala aan luchtvaartposities.

Curriculumoverzicht

SLU's masterprogramma in de luchtvaart bestaat uit 32 studiepunten op universitair niveau: een gemeenschappelijke kern en een stage-ervaring op universitair niveau. Alle cursussen worden online aangeboden. Elke MS-student bereidt een studieprogramma voor dat moet worden goedgekeurd door zijn faculteitsadviseur, de afdelingsvoorzitter en de geassocieerde decaan voor graduate educatie en onderzoek voor Parks College. Dit studieprogramma is ontwikkeld in de context van de achtergrond en carrièredoelen van de student, zodat studenten hun afstudeerprogramma kunnen aanpassen aan hun professionele doelen.

Careers

Mogelijke carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de luchtvaartwetenschap zijn onder meer vliegopleidingen en -opleiding, luchtvaartgerelateerd management en luchtvaartveiligheid. Na hun afstuderen zijn alumni gekwalificeerd voor managementposities in de luchtvaartindustrie.

Leerresultaten

 • Afgestudeerden kunnen relevante literatuur of wetenschappelijke bijdragen op het (de) studiegebied beoordelen.
 • Afgestudeerden zullen in staat zijn om de belangrijkste praktijken, theorieën of onderzoeksmethoden toe te passen op het gebied van studie.
 • Afgestudeerden kunnen kennis uit de studierichting (en) toepassen om problemen in een bredere context aan te pakken.
 • Afgestudeerden kunnen argumenten of verklaringen aan zowel een disciplinair of professioneel publiek als aan een algemeen publiek onder woorden brengen, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Afgestudeerden zullen kunnen aantonen van wetenschappelijke en / of professionele integriteit op het gebied van studie.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Toelatingseisen

De meeste toegelaten studenten voldoen aan de volgende criteria:

 • GRE kwantitatieve score is groter dan 650 (oud beoordelingssysteem) of hoger dan 150 (nieuw beoordelingssysteem).
 • Niet-gegradueerde GPA van ten minste 3,0.
 • Een vierjarige bachelordiploma in luchtvaart of aanverwant gebied van het gewenste graduate programma.

Applicatievereisten

 • Online aanvraagformulier en vergoeding.
 • Officiële afschrift (en) van alle voorgaande graden.
 • Drie aanbevelingsbrieven (bij voorkeur van recente instructeurs).
 • GRE scoort.
 • Curriculum vitae / cv.
 • Professionele doelverklaring.

Vereisten voor internationale studenten

Alle toelatingsbeleid en vereisten voor binnenlandse studenten zijn van toepassing op internationale studenten, samen met het volgende:

 • Engelse taalvaardigheid aantonen.
 • Bewijs van financiële steun moet omvatten:
  • Een brief van financiële steun van de persoon (personen) of sponsorbureau dat de tijd financiert aan de Saint Louis University.
  • Een brief van de bank van de sponsor waarin wordt bevestigd dat de fondsen beschikbaar zijn en dat zullen blijven gedurende de studie aan de universiteit.
 • Academische archieven, in Engelse vertaling, van studenten die postsecundaire studies buiten de Verenigde Staten hebben gevolgd, moeten de gevolgde cursussen en / of colleges, praktisch laboratoriumwerk, de maximaal en minimaal haalbare cijfers, de behaalde cijfers of de eindresultaten omvatten. -van-tijd tentamens en ontvangen onderscheidingen of graden. WES- en ECE-transcripties worden geaccepteerd.

Deadlines voor aanmelding en assistentschap

De afdeling beoordeelt alleen aanvragen voor het najaarssemester. Om in aanmerking te komen voor inschrijving in het najaarssemester, moeten studenten hun aanvraagmateriaal uiterlijk 31 mei indienen.

Toegelaten studenten die in aanmerking willen komen voor een assistentschap moeten vóór 1 maart een aparte aanvraag voor assistentschap in behandeling nemen.

Review proces

Zodra alle materialen zijn ontvangen en de online-aanvraag is voltooid, wordt de aanvraag beoordeeld door het Parks College Office of Graduate Education and Research voordat deze voor een aanbeveling naar het Department of Aviation Science wordt gestuurd. De uiteindelijke beslissing wordt genomen door de directeur van de parken van afgestudeerde programma's.

Toelating beslissingen worden genomen op basis van de achtergrond en educatieve ervaring van studenten. Aanvragen worden na voltooiing beoordeeld en beslissingen worden doorgaans binnen enkele weken genomen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Lees meer

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Lees Minder