Master of Science in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Je hoeft geen TOEFL-examenresultaat in te dienen om je aan te melden en te worden toegelaten tot de universiteit.

Overzicht

CalSouthern's geaccrediteerde online Master of Science in psychologie (MS) programma is ontworpen om de sterkste en meest uitgebreide basis te bieden in de studie van de psychologie. Of je nu al een achtergrond hebt in geestelijke gezondheid en je wilt je vaardigheden uitbreiden of gewoon geïnteresseerd bent in het studeren van psychologie op postuniversitair niveau, het is een uitstekende studiekeuze.

Het MS is ook een opstap naar het PsyD-programma van CalSouthern, dat voldoet aan de onderwijsvereisten voor licentieverlening als klinisch psycholoog in Californië. Als u eenmaal bent ingeschreven voor het MS-programma, kunt u ervoor kiezen om uw studies te richten op sportpsychologie, geavanceerde verslavingsstudies, industriële psychologie, pastorale counseling of algemene psychologie.

CalSouthern's Master of Science (MS) in de psychologie-opleiding is ontworpen om de best mogelijke basis te bieden voor de studie van psychologie, terwijl je tegelijkertijd je studies kunt concentreren op een van de vele gespecialiseerde vakgebieden, waardoor de relevantie van je onderwijservaring wordt gemaximaliseerd. uw specifieke interesses en carrièredoelen. Door uw verplichte hoofdvakken aan te vullen met vijf keuzevakken in een specifiek onderwerp, kunt u uw online MS in de psychologie aanpassen met de nadruk op chemische afhankelijkheid en dwangstoornissen, industriële en organisatiepsychologie, pastorale counseling, sportpsychologie en algemene psychologie.

De online MS in psychologie-opleiding is een uitstekende optie voor een grote verscheidenheid aan studenten. Mensen die al in geestelijke gezondheidszorg werken, kunnen de MS gebruiken om zowel hun vaardigheden te verbeteren als om zichzelf te positioneren voor carrièrevooruitgang. De MS kan ook de voorkeursprogramma zijn voor mensen die willen overstappen naar het doctoraalprogramma van CalSouthern en dan misschien licenties willen gaan uitoefenen als een erkend psycholoog - het biedt de meest directe route naar CalSouthern's doctoraat: de PsyD.

Studenten in CalSouthern's geaccrediteerde online MS in psychologie programma zullen profiteren van een toegewijde en toegankelijke gemeenschap van faculteit, administratie (zelfs de decanen maken zich gemakkelijk beschikbaar voor jou als je hun begeleiding nodig hebt), personeel en medestudenten die allemaal graag willen ondersteunen in je educatieve reis. Uw faculteit, evenals uw persoonlijke academische adviseur, zijn hoogopgeleide, ervaren professionals in de geestelijke gezondheidszorg die graag hun expertise delen.

Het zal niet lang duren voordat je ziet wat CalSouthernal en zijn School van Gedragswetenschappen anders maakt. Het kan een geaccrediteerde online opleiding zijn - met het gemak en de flexibiliteit waarmee volwassen, werkende studenten in hun eigen tempo en op hun eigen tijd kunnen studeren - maar de toewijding aan service, integriteit en academische uitmuntendheid combineren CalSouthern tot een zeer humanistische , Ondersteunende omgeving.

uitkomsten

De eindtermen van het programma van de Master of Science in Psychology zijn:

Communicatie

Articuleer steeds complexere psychologische ideeën door interactie met anderen, met de capaciteit om concepten te organiseren en te ontwikkelen met professionele wetenschappelijke ondersteuning.

Kritisch denken

Analyseer bewijsmateriaal uit de wetenschap van psychologische theorie en onderzoek en interpreteer deze informatie met toepassingen op graduaatniveau van geldigheid, betrouwbaarheid en logische argumentatie.

Cultureel en sociaal inzicht

Toepassen en differentiëren van de kritieke impact die culturele en maatschappelijke instellingen hebben op persoonlijke ethische systemen, waarden en veronderstellingen over het wereldbeeld, inclusief bekwaamheden in theorieën en vraagstukken in diversiteit: multi-etnisch, multicultureel, gender, leeftijdsdiscriminatie, seksuele geaardheid en handicap.

Informatievaardigheden

Beoordeel en integreer informatie uit de wetenschap van de psychologie, samen met de bronnen, kritisch en in professionele vorm.

Persoonlijke ontwikkeling

Synthesiseer steeds complexere principes en wetenschappelijke bevindingen uit de psychologie en pas deze toe op persoonlijke ervaringen, zodat de informatie betekenisvol is en organisch wordt toegepast op humanistische wetenschappelijke inspanningen.

Kwantitatief redeneren

Evalueer statistisch gebaseerde redeneerprocessen en ben van toepassing op steeds complexere psychologische onderzoeksresultaten en opkomende vragen.

Wetenschappelijk redeneren

Formuleer een systeem van onderzoek dat afhankelijk is van empirisch bewijs, evenals het vermogen om te redeneren aan de hand van geavanceerde principes van deductie, inductie en analogie in de psychologie.

Ethische, juridische en professionele problemen

Analyseer en pas ethisch gedrag toe als het betrekking heeft op de professionele normen van de praktijk in psychologisch onderzoek.

Aanvullende inhoudspecifieke competenties

Individuele verschillen

Vergelijk theorieën bij het beoordelen van individuen vanuit meerdere perspectieven en maak onderscheid tussen psychologische problemen die zich kunnen voordoen binnen verschillende niet-klinische settings.

cursussen

Hieronder vindt u de cursussen psychologie in CalSouthern's Master of Science in Psychology-programma. Door vijf cumulatieve psychologiecursussen te volgen in een van de vijf verschillende vakgebieden, kun je je MS verdienen met de nadruk op geavanceerde verslavingsstudies, sportpsychologie, organisatiepsychologie, pastorale counseling of algemene psychologie.Vereiste kerncursussen

 • PSY 86502A Counseltheorieën en -strategieën - 3 Credits
 • PSY 86801 Therapeutische grenzen - 3 Credits
of
 • PSY 82309 Geavanceerde ethische en professionele problemen in addiction counseling - 3 credits
 • PSY 86506A Psychopathology - 3 Credits
 • PSY 86512A Groepsbegeleiding - 3 credits
 • PSY 87515 Sociale psychologie - 3 Credits
Keuzevakken
Toegepaste cursus
 • PSY 88002 Applied Concepts - 6 Credits
of
 • PSY 82508 Advanced Supervised Practicum
Scriptie
 • PSY 86899 Masterthesis - 6 Credits

Ermee beginnen

Aan de slag met je Master of Science in de psychologie is een snel en eenvoudig proces. Er zijn geen toelatingsexamens en cursussen starten het hele jaar door maandelijks; u kunt uw programma beginnen zodra uw planning dit toelaat. Voltooi gewoon deze vijf stappen:

 • Vul uw inschrijvingstoepassing in
 • Dien uw officiële afschriften van uw undergraduate cursussen in
 • Schrijf een persoonlijke verklaring en dien deze in
 • Betaal je $ 75 aan aanmeldingskosten
 • Na acceptatie, onderteken je je inschrijfovereenkomst

Nadat de ondertekende deelnamecontract is ontvangen, neemt uw academische ondersteuningsteam contact met u op met uw academische adviseur en de studentensuccesadviseur. Zij zullen de begindatum van je eerste cursus bevestigen en je een snel, maar grondig oriënteringsproces voorstellen dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om te beginnen. En ze zullen er voor u zijn bij elke stap die u zet om ervoor te zorgen dat u uw studie succesvol afrondt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Lees meer

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Lees Minder