Master of Science in electrical and computer engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het ontwerpen van het systeem is niet lang genoeg - bent u voorbereid?


"Iedereen die computersystemen ontwerpt, moet een goed begrip hebben van alle aspecten van cyberbeveiliging."

- Bradley Cain, Senior Architect, F5 Networks


Technische leiders weten dat het ontwerp van een systeem alleen zo sterk is als de beveiliging ervan. Nu is er een online programma dat speciaal is ontworpen om u te wapenen met de juiste vaardigheden. De online Master of Science in Electrical and Computer Engineering helpt je de vaardigheden onderwezen in andere ECE-programma's te beheersen, en geeft je ook het cruciale inzicht om de systemen die je maakt te beveiligen, te beschermen en te implementeren. Dit is een van de eerste online programma's waarin geavanceerde elektrische en computertechnische concepten en toepassingen worden gepresenteerd via een cyberbeveiligingslens.

Door middel van een combinatie van grondtheorie en praktijkoefeningen, leert u hoe informatieverwerking de cybersecurity raakt en de vaardigheden krijgt om effectief en veilig ontwerp te leveren. Met deze vaardigheden bent u bij een elite-groep van ingenieurs die klaar staan ​​om deze nieuwe uitdaging in het veld aan te gaan en voorop te blijven lopen.


"Netwerken van elektriciteitsnetten, verwerking en fabriekscontrole, evenals SCADA zijn net zo kwetsbaar als de bank- en creditcardwereld - met andere en schadelijkere resultaten mogelijk."

- Thomas McCormick, President en CEO, American Electrical, Inc.


Onderwerpen van het programma zijn onder meer:

  • Informatieverwerking, netwerken en efficiënt algoritmeontwerp.
  • Geavanceerde draadloze communicatie, Wi-Fi en 3G / 4G / 5G cellulair.
  • Cyberbeveiliging en cryptografiestrategieën voor elektrische en computeringenieurs.

Bouw voort op uw technische stichting om klaar te zijn voor de groeiende behoefte van het veld aan cyberbeveiliging, een van de cruciale problemen die nu en in de toekomst van invloed zijn op systemen, software en netwerken.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

The University of Delaware’s tradition of proven academic excellence in online learning brings together expert faculty, experiential learning, and the flexible access online learning offers.

The University of Delaware’s tradition of proven academic excellence in online learning brings together expert faculty, experiential learning, and the flexible access online learning offers. Lees Minder