Master of Science in het onderwijs - Speciaal onderwijs - Analyse toegepast gedrag

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De online Applied Behavior Analysis (ABA) -concentratie in de Master of Science in Education - Special Education helpt professionals een dieper inzicht te krijgen in verschillende gedragsbehoeften op het gebied van gezondheid. Via een door BACB goedgekeurd curriculum verwerven studenten de vaardigheden om kwaliteitstechnieken te ontwikkelen, te implementeren en te evalueren die positieve gedragsverandering teweegbrengen bij mensen met speciale behoeften. Studenten in dit innovatieve en 100% online programma zullen de principes van leren en gedrag onderzoeken en begrijpen hoe deze principes met opzet kunnen worden toegepast in omgevingen zoals scholen, ziekenhuizen, instellingen voor geestelijke gezondheid en in het bedrijfsleven.

Toepassing van gedragsanalyse

Gedragsanalyse is een belangrijke strategie die wordt gebruikt om een verscheidenheid aan gedragsuitdagingen te behandelen die verband houden met verslaving, angst, geestelijke gezondheid, voeding, kleuteronderwijs, ontwikkelingsstoornissen, jeugdcriminaliteit en leerstoornissen. Steeds meer studenten op het Autismespectrum en mensen met emotionele / gedragsstoornissen rechtvaardigen de ontwikkeling van vaardigheden bij zowel ABA als gecertificeerde beoefenaars. Voeg aan uw huidige professionele kennis toe met een concentratie in Toegepaste Gedragsanalyse en leer data-driven methodieken te gebruiken om effectiever veranderingen in menselijk gedrag te analyseren en te begeleiden.

Verbeter uw carrière met toegepaste gedragsanalyse

Groei persoonlijk en professioneel terwijl je de unieke mogelijkheden verkent die beschikbaar zijn voor het opleiden en bedienen van de behoeften van individuen die te maken hebben met cognitieve, emotionele of gedragsmatige uitdagingen. Er is veel vraag naar mensen met een gedragsanalist als master in de reguliere en speciale onderwijsomgeving, gezondheidszorg, strafrechtspraak, verslavingszorg, fitnesscentra, onderzoeksfaciliteiten en organisatorische settings.

Professionals die kunnen profiteren van dit evidence-based programma zijn:

 • leraren
 • gedragsspecialisten
 • mobiele therapeuten
 • educatieve adviseurs
 • spraak-taal pathologen
 • schoolbegeleiders
 • leraren in het speciaal onderwijs
 • paraprofessioneel ondersteunend personeel
 • maatschappelijk werkers
 • psychologen
 • medische professionals
 • human resource specialisten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder