Master of Science in het onderwijs - Special Education Autism Spectrum Disorders Endorsement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Autisme is een groeiende zorg voor gezinnen en opvoeders naarmate het aantal diagnoses stijgt: volgens de Centers and Disease Control is 1 op de 68 kinderen geïdentificeerd met de stoornis, die zich voordoet in alle raciale, etnische en sociaal-economische lijnen.

Om aan deze groeiende behoefte tegemoet te komen, biedt Sint-Jozefsuniversiteit certificeringen voor verschillende onderwijsniveaus en professionele uitkomsten. De mogelijkheden en uitdagingen van elk individu met een autismespectrumstoornis zijn uniek, daarom bieden deze certificeringen een uitgebreide opleiding in onderwerpen zoals gedragsanalyse en ontwikkeling van sociale vaardigheden om u voor te bereiden om leden van deze populatie bij te staan ​​en te machtigen.

Met de Autism Spectrum Disorder Endorsement (Post-Graduate), zal het curriculum bestaan ​​uit vier cursussen die een grondige basis bieden in de principes, ethiek en methoden van beste praktijken in ASS-onderwijs voor individuen van alle leeftijden. Het bevordert onderwijsvaardigheden die voldoen aan de groeiende vraag op het gebied van speciaal onderwijs voor gekwalificeerde professionals die gespecialiseerde diensten kunnen bieden aan studenten met ASS. Het Pennsylvania Department of Education heeft dit programma officieel bekrachtigd, wat betekent dat het voldoet aan de staatsnormen voor onderwijs op dit gebied.

Tegenwoordig is er meer inzicht in de specifieke behoeften van autistische personen, wat de behoefte aan professionals met expertise op het gebied van onderzoek en beste praktijken met betrekking tot het onderwijzen en verzorgen van hen aantrekt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder