Master's Degree in Private Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met deze officiële training in Private Security van de Universiteit van Pegaso , zul je in staat zijn om een globale visie op beveiliging te vinden in al zijn trainingsaspecten, professionele capaciteiten te ontwikkelen om zowel nationaal als internationaal noodplannen te maken, noodactieplannen, analyse van risico's, beveiliging in gevangenissen en bewaking in musea, om maar een paar relevante acties te noemen.

Het duurt 9 maanden en is 100% online, waardoor u uw schema's kunt beheren in overeenstemming met uw huidige levensstijl.

Wat voor soort inhoud ziet u wanneer u deze officiële training voor privébeveiliging bestudeert?

Enkele van de belangrijkste inhoud die u met deze training kunt bestuderen, zijn de volgende:

 • Uitgebreid beveiligingsbeheer
 • Delinquente fenomenologie
 • Oprichting van particulier onderzoek
 • Onderzoeksmethodologie in de sociale wetenschappen

Doelstellingen van de opleiding van de officiële master in particuliere veiligheid

Het belangrijkste doel van de officiële masteropleiding Private Security is om studenten te trainen in de theoretische, praktische en methodologische aspecten, waardoor je alle benodigde tools krijgt om op de werkplek te kunnen presteren als een uitgebreide en efficiënte professional.

Bovendien is onze belangrijkste filosofie dat u excellentie bereikt in de opleiding van de verschillende beveiligingsgebieden op mondiaal niveau, en u hierop voorbereidt in alle uitdagingen die de huidige beroepen op dit gebied met zich meebrengen.

Startdatum lessen

Aangezien de oproepen voor onze officiële graden aan een minimumaantal studenten moeten voldoen om het academische programma te kunnen uitvoeren, behoudt INISEG zich het recht voor om de datum van een bepaalde oproep te wijzigen, op te schorten of te schrappen, waarbij elke student via e-mail wordt geïnformeerd of telefonisch die datumupdate.

Het is helemaal niet de bedoeling van INISEG om problemen of ongemakken te veroorzaken met de mogelijke veranderingen die kunnen optreden in deze processen van vaste oproepen, en voordat er een probleem optreedt, is en zal het onze missie zijn om dit op de best mogelijke manier op te lossen en de optimale te zoeken. oplossing voor onze studenten.

Syllabus van de officiële masteropleiding in particuliere beveiliging

 • Fundamentals of Private Security
 • Beveiligingsbeheer
 • Event Management. Beveiligingsplannen
 • Beveiligingsafdeling. Bescherming van arbeidsrisico's
 • Misdaad en cyberbeveiliging
 • Civiele bescherming en noodsituaties
 • Kritieke infrastructuur
 • Personeelszaken, materiaalbronnen en aanwerving
 • Onderzoeksmethodologie in de sociale wetenschappen
 • Master's Thesis

Officiële Master's Degree in Private Security

double Degree

Studenten die toegang hebben gehad tot de officiële masteropleiding in particuliere beveiliging met een academische graad, een bachelordiploma of gelijkwaardig, behalen:

Officiële titel van de Pegaso-universiteit van Italië (Master di II Livello)

"University Master in Private Security"

Eigen titel INISEG

"Master in particuliere beveiliging"

Studenten die toegang hebben gekregen tot de Master in Private Security zonder een academische graad, een bachelordiploma of gelijkwaardig, behalen:

Eigen titel INISEG

"Master in particuliere beveiliging"

Vereisten om Official Master in Private Security te studeren

Om toegang te krijgen tot deze Master of Private Security is het niet nodig om een universitair diploma (bachelordiploma, diploma of diploma) te hebben behaald. U heeft toegang tot dit programma via 2 even geldige opties:

 • Met universitair diploma
  Door een eerdere universitaire graad te hebben, heb je direct toegang tot een dubbele graad, de officiële titel van de Pegaso-universiteit (waarmee je toegang krijgt tot het doctoraat) en de eigen titel van INISEG.
 • Zonder universitair diploma
  Als je geen universitair diploma hebt, kun je ook toegang krijgen tot deze Master in Private Security door het behalen van het INISEG-diploma, dat in professionele termen de student dezelfde inhoud, leraren en praktijken verwerft als een officieel diploma, het verschil is dat je niet hebt toegang tot het doctoraat, maar als het zich in de sector specialiseert en de arbeidsbemiddeling en nieuwe eisen verbetert.

De Master in Private Security is voornamelijk gericht op Security Directors, de Security Forces and Bodies, Security Experts, Private Security Professionals en alle mensen die hierin geïnteresseerd zijn.

Professionele kansen van de officiële masteropleiding in particuliere beveiliging

Het werkveld van deze Master in Private Security omvat zowel openbare als particuliere bedrijven.

De professional zal in de privébeveiligingsruimte kunnen werken en al zijn kennis in de praktijk brengen op de verschillende gebieden van de carrière.

Assistent, baas, directeur of leider van de beveiligingsafdeling zijn de mogelijkheden die deze officiële online privé beveiligingstraining je zal geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Lees meer

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Lees Minder
Madrid , Zamora + 1 Meer Minder