ONLINESTUDIES

Online Masters Programma's in Algemeen Management in Duitsland 2020/2021

programma Een master is een gerichte mate dat ongeveer twee jaar klaswerk, onderzoek en eventueel een scriptie vereist om geld te verdienen. Deze geavanceerde programma van de studie kunnen studenten hun opleiding verder te specialiseren in een gebied dat hen interesseert.

Algemeen management vraagt ​​om een ​​breed scala aan vaardigheden, wat betekent dat informatie over algemeen management kan op verschillende terreinen worden toegepast. De kennis van marketing, leiderschap en management resource begrepen algemene leiding geeft mensen de mogelijkheid om een ​​klein bedrijf of een groot bedrijf uit te voeren.

 

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Online Master Opleiding in Algemeen Management in Duitsland

2 Resultaten in Algemeen Management, Duitsland, Afstandsonderwijs Filter

Master General Management

IUBH Fernstudium
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Duits
Online

De cursus voor toekomstige managers: ons afstandsonderwijs in algemeen management.

Lees meer

Dual Degree in General Management, MA / MBA (VS)

Die School of International Business and Entrepreneurship, SIBE
MA
MBA
<
Voltijds
<
24 maanden
Engels
Online

Het in de SIBE geïntegreerde programma Dual Degree in General Management van de School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) is de ideale start voor uw carri ...

Lees meer