close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Programma's in Bedrijfskunde 2021

Diepere kennis van een onderwerp te krijgen na het ontvangen van een bachelordiploma, veel studenten zich wenden tot een masteropleiding. Deze postdoctorale studie duurt gemiddeld een tot twee jaar van een full-time studielast te voltooien. programma Een online master betekent dat alle klassen zijn beschikbaar via het internet. Wat is een online Master in Management Science? Bij sommige instelli… Meer informatie

Diepere kennis van een onderwerp te krijgen na het ontvangen van een bachelordiploma, veel studenten zich wenden tot een masteropleiding. Deze postdoctorale studie duurt gemiddeld een tot twee jaar van een full-time studielast te voltooien. programma Een online master betekent dat alle klassen zijn beschikbaar via het internet.

Wat is een online Master in Management Science? Bij sommige instellingen, een Master in Management Science is vergelijkbaar met een Master in Business Administration, waar je vaak eerst de kern klassen van zaken te bestuderen, zoals human resources, marketing, finance, accounting, operations, project management en strategie. Later, kunt u de mogelijkheid om uw kennis van een of meer van deze disciplines te verdiepen hebben. In andere programma's, de mate richt zich op meer wetenschappelijke aspecten van het beheer, zoals economie, informatiesystemen en het beheer van de technologie.

Beheer graden worden steeds belangrijker in aanmerking komen voor leidinggevende functies.De mate is ook een manier om uw begrip van zowel het management tools die, in aanvulling op het helpen u uw werk beter te presteren te versterken, kan het salaris die u worden aangeboden te verbeteren.

De kosten van het behalen van een master's degree vaak varieert en hangt af van de instelling die u kiest. Zorg ervoor dat alle van toepassing zijnde kosten te beschouwen als je je ook kiest, kijken niet alleen naar collegegeld kosten per eenheid, maar ook het aantal eenheden nodig.

Bedrijven in de meeste bedrijfstakken vaak de voorkeur aan mensen aan te nemen met een master's degree van hun leidinggevende functies, zoals projectleider, productie manager, operations manager, human resources manager, brand manager en sales manager. Als u ervoor kiest zich te specialiseren in een bepaald gebied, zoals marketing of informatiesystemen, dit zal ook bepalend zijn voor de aard van de positie die u zou waarschijnlijk in aanmerking komen voor.Zo kan bijvoorbeeld een marketing specialist worden de voorkeur voor een brand manager terwijl een specialist informatiesystemen eerst voor een technologie services manager positie kan worden beschouwd.

Onderwijsinstellingen in veel landen bieden een online Master in Management Sciences programma. Het kiezen van een programma voor afstandsonderwijs helpt u om uw opleiding te passen in uw bestaande verplichtingen en schema. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Siena
Siena , Italië

De cursus is bedoeld om studenten een grondige kennis bij te brengen van de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in de boekhouding en het management, met bijzond ... +

De cursus is bedoeld om studenten een grondige kennis bij te brengen van de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in de boekhouding en het management, met bijzondere aandacht voor de economische en managementdynamiek in de internationale context. -
MSc MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op