ONLINESTUDIES

Online Masters Programma's in Beeldende kunst 2020

Een master's degree is een postdoctorale opleiding die de studenten voorziet van een diepgaande en zeer gespecialiseerde opleiding in hun vakgebied. Het ontvangen van deze opleiding kunnen de arbeidsmarkt voor academici te verbeteren door het verfijnen van de kennis en ervaring die zij hebben in hun vakgebied.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

Online Master's Opleiding in Beeldende kunst

3 Resultaten in Beeldende kunst Filter

Online Masters Degree in afbeelding

Flexible Learning with Falmouth University
MA
01 jan 2021
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Dompel jezelf onder in de vele verschillende rollen die illustratie in de geglobaliseerde wereld van vandaag moet spelen met de MA Illustratiekursus van Falmouth University.

Lees meer

MFA in populaire fictie schrijven en publiceren

Emerson College
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5&nbsp;-&nbsp;10 semesters
Engels
Online

De MFA in populaire fictie schrijven en publiceren is een van de eerste online schrijfprogramma's om studenten voor te bereiden op het schrijven van professionele verhalen ...

Lees meer

Máster Online en Motion Graphics

LABASAD - Barcelona School of Arts & Design
Masters
<
Voltijds
<
12 maanden
Spanish (Spain)
Online

El Master Online en Motion Graphics de LABASAD nace con la intención de ser el referente nacional en el sector de la docencia online en animación y motion graphics. Ofrecemos ...

Lees meer