Onlinegraad.nl

Online Master's Opleidingen in Communicatie 2020

Een master programma kan worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waardoor studenten van vrijwel elk onderwerp om hun kennis te vergroten en hun geloofsbrieven te verbeteren. Deze graad duurt doorgaans 1-3 jaar te verkrijgen, hoewel behoeften kunnen variëren.

Communicatie vakken helpen studenten om een breed scala van zeer waardevolle vaardigheden op te bouwen die in de toekomst verschillende carrière-keuzes mogelijk maken. Deze vaardigheden zijn zeer gewild in veel verschillende sectoren, hetgeen betekent dat studenten een bijna ongeëvenaarde vrijheid hebben daar waar het gaat om het kiezen van een baan.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Online Masters Opleiding in Communicatie

33 Resultaten in Communicatie, Afstandsonderwijs Filter

Meester van wetenschap in communicatie (ms in communicatie)

The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse
Online Voltijd September 2020 Verenigde Staten Syracuse

Communications @ Syracuse is een online master in de communicatie van de wereldberoemde SI Newhouse School of Public Communications aan de Universiteit van Syracuse. Dit programma biedt studenten een basis in communicatie, digitale media, sociale media en digitaal journalistiek met cursussen geleerd door dezelfde Newhouse faculteit die op de campus leert. Studenten kunnen kiezen uit drie specialisaties: reclame, public relations en journalistiek innovatie. Ontworpen voor professionele professionals, leven de MS in Communications-functies online lessen, dynamische cursusinhoud en persoonlijke ondervinding ervaringen in steden over de hele wereld.

Online Master in marketing

Rome Business School
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Italië Rome Italië online +1 more

Word lid van de meest internationale business school in Europa! De online master in marketing

Master of Health Care, Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
Online Deeltijd 2 - 3 jaren Augustus 2020 Finland Kuopio

Online Master in communicatie en politieke marketing

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Madrid

Dit programma is bedoeld voor pas afgestudeerden of afgestudeerden op het gebied van politieke wetenschappen, marketing, journalistiek, recht of internationale betrekkingen; voor professionals met universitaire diploma's en ervaring in de wereld van de politiek die hun persoonlijke vaardigheden willen verbeteren.

Master in technische communicatie en lokalisatie (TCLoc)

University of Strasbourg
Online Deeltijd 12 - 17 maanden Januari 2020 Frankrijk Straatsburg

De Master in technische communicatie en lokalisatie (TCLoc) is een op carrière georiënteerd, deeltijds, eenjarig online, geaccrediteerd Master-programma (University) dat volledig in het Engels wordt onderwezen en speciaal is ontworpen voor professionals die hun opleiding willen voortzetten.

Online master in communicatie en toekomstige marketing

GBSB Global Business School - Online programs
Online Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden Open Inschrijving Spanje Spanje Online Madrid +2 more

De online master in communicatie en toekomstige marketing leert de studenten de meest succesvolle manieren om een ​​geïntegreerde, multikanale communicatie- en marketingcampagne op het internationale podium te starten en te starten.

Master in Corporate Communication Management

OBS Business School
Online Voltijd Deeltijd 10 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona +1 more

Online master die de sleutels toont om communicatie af te stemmen op de bedrijfsstrategie. De postgraduaat in communicatiebeheer is ontworpen om het programma te voltooien met krachtigere vaardigheden en kennis als het gaat om het ontwikkelen van uw professionele prestaties en vaardigheden op het gebied van public relations en communicatie van het bedrijf.

Master in bedrijfscommunicatie

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Online 1 jaar September 2020 Spanje Madrid

De Master in Corporate Communication aangeboden door het Seneca Institute biedt uitgebreide training op dit gebied, door gekwalificeerde professionals in alle dimensies van de communicatie.

Online master in neurocommunicatie

ESCO E-Universitas
Online Voltijd Deeltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Granada +1 more

NeuroCommunication is communicatie vanuit het perspectief van neurowetenschappen. Dit roept nieuwe manieren op om menselijke communicatie te begrijpen en te ontwikkelen, veel dieper en preciezer. Het verdiepen van de studie van menselijke communicatie via neurowetenschap is een noodzaak die vandaag en voor de toekomst een zeer belangrijk professioneel verschil maakt. In dit programma geven we de kennis, de sleutels en de tools om effectiever te communiceren op het gebied van het bedrijf, de organisaties, de media en het beleid.

Professionele master in digitaal online communicatiebeheer

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Voltijd 12 maanden September 2020 Spanje Barcelona Madrid +1 more

De Master in digitale online communicatie van IM is een uniek programma in zijn aanpak, ontworpen om onmiddellijk waarde aan uw organisatie te bieden en uw carrière te transformeren.

Master in Marketing Intelligence & CRM

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Voltijd 750 uur Vraag informatie aan Spanje Barcelona

De Master in Marketing Intelligence & CRM biedt een uitgebreid overzicht van transactionele marketing, relatiemarketing, customer marketing en sales management in key account management voor professionals die hoge ambt van de beslissing en het beheer willen binnen de strategie verkoop en marketing van een bedrijf

Master in Senior Management, Communicatie en Gezondheidsbeheer

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Voltijd 8 maanden September 2020 Spanje Madrid

De cursus ontwikkelt met behulp van de probleemgedreven onderwijsmethode een update van de meest relevante en praktische vragen die worden gesteld in het huidige publieke en private gezondheidsmanagement, terwijl ook de nieuwe criteria van publiek-private relaties, die kunnen worden geanalyseerd, worden geanalyseerd. noodzakelijk in het kader van de nieuwe geglobaliseerde gezondheidszorg, waarbij de nadruk ligt op klinische ethiek en gezondheidscommunicatie als een nieuw paradigma waarmee rekening moet worden gehouden in het sociale en gezondheidszorgsysteem. Studenten werken de nieuwe concepten van gezondheidsmanagement bij waartoe de XXI eeuw evolueert in de Europese Unie en Latijns-Amerika.

Master in online neurocommunicatie

MindMetriks
Online Voltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Deze masteropleiding biedt je de nodige tools zodat je leert communiceren en communiceren met wetenschappelijke bases. Het helpt u de werking van het brein van uw doelgroep te begrijpen, wat de effectiviteit van uw bedrijfscommunicatie binnen het bedrijf aanzienlijk zou vergroten. Als u deel uitmaakt van een intern communicatieteam van uw bedrijf of verantwoordelijk bent voor het beheer van de communicatie met uw klanten, is deze Master iets voor u.

Master in marketing en digitale communicatie

IMF Business School
Campus Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +2 more

Volg in één jaar een diploma van Master in Digital Marketing IMF Universidad de Nebrija met een dubbele licentie en sluit je aan bij de community van professionals met de grootste bloei van het moment. De enige online master waarin je leert hoe je een marketingplan ontwikkelt, om vast te leggen (SEO, SEM, sociale netwerken, advertentieformaten, inhoud), om te zetten (elektronische handel) en om een adequate webanalyse uit te voeren.

Master in Coaching, Emotionele Intelligentie en NLP

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Online Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Barcelona

De Master in Coaching, Emotionele Intelligentie en NLP zullen je voorzien van de nodige kennis, zowel theoretisch als praktisch, om een hoge mate van specialisatie te hebben in de belangrijkste tools voor het managen van teams en mensen. Door deze vaardigheden helpt u mensen hun doelen te bereiken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, waarmee zij hun volledige potentieel zowel persoonlijk als professioneel kunnen inzetten.