Filter
Masters
Italië Tempo: Alles

Online Master Opleidingen in Communicatie in Italië 2020

Na het voltooien van een bachelordiploma, veel studenten kiezen om deel te nemen aan een masteropleiding. Dit soort geloofsbrief kan kansen op werk te verbeteren en de kennis die nodig is om een ​​succesvolle carrière te hebben.

Lessen in communicatie bereiden de deelnemende studenten voor op een breed scala van loopbanen, variërend van lokaal nieuws netwerken tot internationale projecten binnen internationale bedrijven en overheidsorganisaties en verscheidene andere prominente mogelijkheden door het verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn voor deze carrière-velden.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Online Masters Opleiding in Communicatie in Italië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Communicatie, Italië, Afstandsonderwijs

Andere opties binnen dit vakgebied:
Rome Business School

Word lid van de meest internationale business school in Europa! De online master in marketing ... [+]

Begindatum: elk jaar, in maart en oktober.

De online master in marketing

De kwaliteit van het onderwijs , internationale stages in de Verenigde Staten, Dubai of Europa en de aangeboden loopbaan- en netwerkdiensten dragen er allemaal aan bij dat dit programma de perfecte pasvorm is voor diegenen die willen excelleren op de arbeidsmarkt en in internationale zaken.

Target ontvangers

De online master in marketing

afgestudeerden met of zonder eerdere ervaring in marketing en communicatiemarketing professionalscommunicatie professionalsprofessionals die werkzaam zijn in andere omgevingen dan marketing en communicatie die een diepere kennis willen verwerven of willen gaan werken op dit gebiedondernemers die een basis willen leggen voor marketingcommunicatiekennis.InhoudInleiding tot marketingBedrijfs- en marketingstrategieDe marktplaats en consumenten begrijpenEen klantgerichte marketingmix ontwerpenCommunicatie en promotieOnline marketingConcurreren op internationale schaalStructuur (1 jaar)Zes maanden lezingenZes maanden gewijd aan internationale stages en projectwerkBezoeken aan internationale bedrijven en organisatiesGegarandeerde stage in de VS, Dubai of EuropaIntegratief cultureel programmaSeminars en evenementenLeeropties en collegegeld... [-]
Italië Rome Italië online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands