Onlinegraad.nl

Online Masters Programma's in Communicatie in Spanje 2020

programma Een master is een gerichte mate dat ongeveer twee jaar klaswerk, onderzoek en eventueel een scriptie vereist om geld te verdienen. Deze geavanceerde programma van de studie kunnen studenten hun opleiding verder te specialiseren in een gebied dat hen interesseert.

Communicatie vakken helpen bij het bouwen van een unieke set vaardigheden die zal leiden tot een brede keus bij toekomstige werkmogelijkheden. De vaardigheden die door dit programma zijn aangescherpt, worden veel gevraagd op de huidige arbeidsmarkt, en dat betekent dat studenten kunnen kiezen uit verschillende carrière-gebieden.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Online Master in Communicatie in Spanje

21 Resultaten in Communicatie, Spanje, Afstandsonderwijs Filter

Online Master in communicatie en politieke marketing

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Madrid

Dit programma is bedoeld voor pas afgestudeerden of afgestudeerden op het gebied van politieke wetenschappen, marketing, journalistiek, recht of internationale betrekkingen; voor professionals met universitaire diploma's en ervaring in de wereld van de politiek die hun persoonlijke vaardigheden willen verbeteren.

Online master in communicatie en toekomstige marketing

GBSB Global Business School - Online programs
Online Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden Open Inschrijving Spanje Spanje Online Madrid +2 more

De online master in communicatie en toekomstige marketing leert de studenten de meest succesvolle manieren om een ​​geïntegreerde, multikanale communicatie- en marketingcampagne op het internationale podium te starten en te starten.

Master in Corporate Communication Management

OBS Business School
Online Voltijd Deeltijd 10 maanden Vraag informatie aan Spanje Barcelona +1 more

Online master die de sleutels toont om communicatie af te stemmen op de bedrijfsstrategie. De postgraduaat in communicatiebeheer is ontworpen om het programma te voltooien met krachtigere vaardigheden en kennis als het gaat om het ontwikkelen van uw professionele prestaties en vaardigheden op het gebied van public relations en communicatie van het bedrijf.

Online master in neurocommunicatie

ESCO E-Universitas
Online Voltijd Deeltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Granada +1 more

NeuroCommunication is communicatie vanuit het perspectief van neurowetenschappen. Dit roept nieuwe manieren op om menselijke communicatie te begrijpen en te ontwikkelen, veel dieper en preciezer. Het verdiepen van de studie van menselijke communicatie via neurowetenschap is een noodzaak die vandaag en voor de toekomst een zeer belangrijk professioneel verschil maakt. In dit programma geven we de kennis, de sleutels en de tools om effectiever te communiceren op het gebied van het bedrijf, de organisaties, de media en het beleid.

Professionele master in digitaal online communicatiebeheer

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Voltijd 12 maanden September 2020 Spanje Barcelona Madrid +1 more

De Master in digitale online communicatie van IM is een uniek programma in zijn aanpak, ontworpen om onmiddellijk waarde aan uw organisatie te bieden en uw carrière te transformeren.

Master in Marketing Intelligence & CRM

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Voltijd 750 uur Vraag informatie aan Spanje Barcelona

De Master in Marketing Intelligence & CRM biedt een uitgebreid overzicht van transactionele marketing, relatiemarketing, customer marketing en sales management in key account management voor professionals die hoge ambt van de beslissing en het beheer willen binnen de strategie verkoop en marketing van een bedrijf

Master in Senior Management, Communicatie en Gezondheidsbeheer

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Voltijd 8 maanden September 2020 Spanje Madrid

De cursus ontwikkelt met behulp van de probleemgedreven onderwijsmethode een update van de meest relevante en praktische vragen die worden gesteld in het huidige publieke en private gezondheidsmanagement, terwijl ook de nieuwe criteria van publiek-private relaties, die kunnen worden geanalyseerd, worden geanalyseerd. noodzakelijk in het kader van de nieuwe geglobaliseerde gezondheidszorg, waarbij de nadruk ligt op klinische ethiek en gezondheidscommunicatie als een nieuw paradigma waarmee rekening moet worden gehouden in het sociale en gezondheidszorgsysteem. Studenten werken de nieuwe concepten van gezondheidsmanagement bij waartoe de XXI eeuw evolueert in de Europese Unie en Latijns-Amerika.

Master in online neurocommunicatie

MindMetriks
Online Voltijd 9 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Deze masteropleiding biedt je de nodige tools zodat je leert communiceren en communiceren met wetenschappelijke bases. Het helpt u de werking van het brein van uw doelgroep te begrijpen, wat de effectiviteit van uw bedrijfscommunicatie binnen het bedrijf aanzienlijk zou vergroten. Als u deel uitmaakt van een intern communicatieteam van uw bedrijf of verantwoordelijk bent voor het beheer van de communicatie met uw klanten, is deze Master iets voor u.

Master in marketing en digitale communicatie

IMF Business School
Campus Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +2 more

Volg in één jaar een diploma van Master in Digital Marketing IMF Universidad de Nebrija met een dubbele licentie en sluit je aan bij de community van professionals met de grootste bloei van het moment. De enige online master waarin je leert hoe je een marketingplan ontwikkelt, om vast te leggen (SEO, SEM, sociale netwerken, advertentieformaten, inhoud), om te zetten (elektronische handel) en om een adequate webanalyse uit te voeren.

Master in Coaching, Emotionele Intelligentie en NLP

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Online Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Barcelona

De Master in Coaching, Emotionele Intelligentie en NLP zullen je voorzien van de nodige kennis, zowel theoretisch als praktisch, om een hoge mate van specialisatie te hebben in de belangrijkste tools voor het managen van teams en mensen. Door deze vaardigheden helpt u mensen hun doelen te bereiken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, waarmee zij hun volledige potentieel zowel persoonlijk als professioneel kunnen inzetten.

Master's Degree in Senior Management, Communicatie en Gezondheidsbeheer

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Online Voltijd Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Spanje Online +1 more

De cursus ontwikkelt via de probleemgeoriënteerde lesmethode een update van de meest relevante en praktische vragen die worden gesteld in het huidige publieke en private gezondheidsmanagement, terwijl ook de nieuwe criteria van publiek-private relatie worden geanalyseerd, die mogelijk noodzakelijk in het kader van de nieuwe geglobaliseerde gezondheidszorg, waarbij de nadruk ligt op klinische ethiek en gezondheidscommunicatie als een nieuw paradigma dat moet worden overwogen in het sociale en gezondheidszorgsysteem. Studenten werken de nieuwe concepten van gezondheidsmanagement bij waartoe de XXI eeuw evolueert in de Europese Unie en Latijns-Amerika. Studenten ontwikkelen modellen voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen volgens de praktische cases die worden gepresenteerd.

Professionele master's degree in digitale communicatie, marketing en sociale netwerken

INEAF Business School
Online Deeltijd 600 uur Open Inschrijving Spanje Spanje Online

Vandaag de dag, veel bedrijven nog steeds niet weten hoe om te profiteren van het internet om meer en beter te verkopen. Met deze meester zal de beste training om te slagen in deze omgeving te verwerven, te exploiteren zijn voordelen op het gebied van reclame, marketing en verkoop betreft. kennis en vaardigheden die ervoor zorgt dat u de beste op dit gebied ...

master's degree in journalistiek en digitale media

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Voltijd Deeltijd 10 maanden September 2020 Spanje Madrid +1 more

Geconfronteerd met de veranderingen die een digitale omgeving genereert in de structuur, de productie en het beheer van de informatie, de Masters in journalistiek en Digital Online biedt een globale visie en een verdieping van de praktijk ....

Meester in marketing management en digitale communicatie

CEREM
Online Voltijd 9 maanden September 2020 Spanje Madrid

Het doel van dit programma is niet alleen technische kennis, maar ook over te brengen aan studenten op te leiden in de vaardigheden

Meester kunst en communicatie

Instituto Artes Visuales
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Spanje Online +1 more

De UCAM Master's degree in Kunst en Communicatie is een eigen titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) in Grafisch en Web Design gericht aan al diegenen die willen verkrijgen van een universitair diploma in de communicatie Dit gebied van digitale.