ONLINESTUDIES

Online Graduate Studies in Communicatiemanagement in Zwitserland 2020

Een master programma kan worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waardoor studenten van vrijwel elk onderwerp om hun kennis te vergroten en hun geloofsbrieven te verbeteren. Deze graad duurt doorgaans 1-3 jaar te verkrijgen, hoewel behoeften kunnen variëren.

Kennis van de business strategie, media management, marketing en public relations zijn allemaal van vitaal belang voor de communicatie-management professional. Samen met creatieve vaardigheden, de specialist maakt gebruik van expert-niveau kennis van zowel specifieke en algemene strategieën om een ​​bedrijf en haar merken te bevorderen ambacht.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Online Master's Programma in Communicatiemanagement in Zwitserland

2 Resultaten in Communicatiemanagement, Zwitserland, Afstandsonderwijs Filter

Master in de informatie en communicatie technologie beheer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
16&nbsp;-&nbsp;20 maanden
Engels
Online

De Master (MBA) in Informatie en Communicatie Technologie Management cursus is bedoeld voor studenten die op zoek naar leiders in de IT-industrie.

Lees meer

Master in media en communicatie beheer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
16&nbsp;-&nbsp;20 maanden
Engels
Online

De Master (MBA) in Media en Communicatie Management is een studie die is ideaal voor studenten op zoek zijn naar meer leidinggevende vaardigheden voor spreken in het openbaar, ...

Lees meer