ONLINESTUDIES

Online Master's Programma's in Computer Arts 2020

Een masteropleiding breidt zijn studies uit op een gekozen gebied om kwalificaties op expertniveau te ontwikkelen voor sterkere carrièremogelijkheden. Cursussen duren ongeveer twee jaar en omvatten materiaal dat grondiger is dan dat van een bachelor- of associate-programma.

Wat is een Master in Computer Arts? Dit programma, dat vaak wordt gevolgd als een Master of Arts of een Master of Science, behandelt de integratie van computertechnologie met conventionele kunst, evenals nieuwe vormen van kunst die uniek zijn voor online en digitale media. Studenten engageren zich met kunstgeschiedenis en theorie naast technische training, ontwerponderzoek, auteursrecht en ethiek. Gespecialiseerde tracks kunnen animatie en illustratie, grafisch en webontwerp, printen, interactieve inhoud en multimedia omvatten.

Door een Master in Computer Arts in te wijden, kunnen studenten zowel technische als universele loopbaanvaardigheden opbouwen. Communicatie is essentieel, zowel met collega's als met klanten, en studenten leren tijdmanagement en hoe ze de behoeften van een klant kunnen interpreteren en implementeren. Daarnaast is competentie met werken aan groepsprojecten goed in elke carrière.

De verwachte kosten van een master-programma hebben meestal betrekking op collegegeld voor cursussen en eventuele noodzakelijke schoolboeken, gereedschappen of materialen die nodig zijn. Voor een Master in Computer Arts moeten studenten waarschijnlijk hun eigen software kopen. Raadpleeg toelating of instructeurs voor specifieke informatie.

De computerartiestenindustrie omvat een brede selectie van mogelijke loopbanen en diensten, en afgestudeerden van dit masterprogramma kunnen beter gekwalificeerd worden voor elk van hen. Animators en illustrators, die werken met 2D- of 3D-kunst, kunnen deelnemen aan film- of game-studio's of freelance werken. Grafisch ontwerpers kunnen samenwerken met klanten voor het ontwikkelen van een visueel merk voor websites of advertenties, en het veranderende gezicht van internet betekent dat multimediakunstenaars ook betrokken kunnen worden bij webdesign.

Een Master in Computer Arts kan worden gevolgd op een van de vele technische of kunstscholen. Afhankelijk van de focus op het spoor kan online leren ook mogelijk zijn als er geen behoefte is aan gespecialiseerde apparatuur. Zoek voor meer informatie over je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Computer Arts Filter

Online meester in webdesign: web en app

LABASAD - Barcelona School of Arts & Design
Masters
01 May 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
01 May 2020
Spanish
Online

De Online Master in Digital Design: Web en App biedt u deze specifieke training in digitaal ontwerp voor webprojecten, basis en momenteel noodzakelijk voor elke ontwerper, omd ...

Lees meer

Master in de multi-device web design en programmering

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Masters
<
Voltijd
<
12 maanden
Spaans
Online

Domina elk middel waardoor de boodschap die de gebruiker optimaal op elk apparaat bereikt.

Lees meer

Meester web design

Instituto Artes Visuales
Masters
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12 maanden
Spaans
Online

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student kent de ...

Lees meer

Máster Online en Motion Graphics

LABASAD - Barcelona School of Arts & Design
Masters
01 May 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
01 May 2020
Spanish
Online

El Master Online en Motion Graphics de LABASAD nace con la intención de ser el referente nacional en el sector de la docencia online en animación y motion graphics. Ofrecemos ...

Lees meer

Meester in multi-device web design

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Masters
<
Voltijd
<
12 maanden
Spaans
Online

Programma biedt de kennis te begrijpen en te voldoen aan de behoeften, technologie en mogelijkheden van elk project.

Lees meer