ONLINESTUDIES

Online Master Programma's in Culinaire Vaardigheden 2020

Studenten die een baccalaureaat hebben afgerond en de wens hebben om in hun vakgebied te blijven leren, willen misschien een masterdiploma behalen. Dit twee- tot driejarige programma biedt een grondige verkenning van een groep onderwerpen in een specifiek studiegebied of specifieke expertise.

Wat is een Master in Culinary Arts? Studenten die gepassioneerd zijn over de kunst en wetenschap van voedsel en die een carrière willen in de voorbereiding en service van voedsel, kunnen goede kandidaten zijn voor dit diploma. Het curriculum brengt de praktijk in balans met de theorie. Cursussen kunnen plaatsvinden in de klas, in de keuken en in het veld. Studenten hebben de neiging om onderwerpen te bestuderen, variërend van de chemie, wetenschap en technologie van voedsel tot banketbereiding en wijn en drank management. Programma's zijn over het algemeen beschikbaar in de culinaire hoofdsteden van de wereld, waaronder steden als Los Angeles, New York, Chicago, Parijs en Barcelona.

Deze opleiding bouwt de vaardigheden op die nodig zijn om de uitdagende omgeving van een hotel- of restaurantkeuken te beheren. Studenten moeten leren leiders, teamspelers en besluitvormers te worden. Ze zouden ook een waardering moeten ontwikkelen voor de wijn- en voedselcultuur overal ter wereld. Foodservice management is een uitstekende voorbereiding op elke snelle, werkgelegenheid die vraagt ​​om een ​​hoog niveau van organisatorisch vermogen.

De kosten en duur van deze programma's variëren aanzienlijk, afhankelijk van de locatie. De meeste betrekken uitbestedingen bij lokale restaurants.

Op masterniveau kunnen studenten zowel in de keuken als in het bedrijfsleven een opleiding volgen die hen voorbereidt op het aannemen van leidinggevende functies in het restaurant, de horeca en de horeca. Het restaurantbedrijf wordt traditioneel van de grond af aan geleerd. Afgestudeerden kunnen hun loopbaan beginnen als een kok kookt en zich door de keuken beweegt om uiteindelijk chef-koks te worden. Voor diegenen die meer geïnteresseerd zijn in zaken dan in hands-on koken, zijn restaurantbeheer en eigendom opties. Artistieke en creatieve types kunnen voedselstyling, fotografie of journalistiek overwegen.

Een master's degree in culinaire kunsten is een paspoort voor de opwindende wereld van de gastronomie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Culinaire Vaardigheden Filter

Master in de voeding en culinaire kunsten

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
16&nbsp;-&nbsp;20 maanden
Engels
Online

Aan het einde van de Master (MBA) in Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden zullen theorie te combineren met hun werk ervaring en e ...

Lees meer