$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master's Opleidingen in Economie en Bedrijfswetenschappen 2022

Sommige universiteiten bieden online master-opleidingen, die postdoctorale programma's die geheel of nagenoeg geheel plaatsvinden zijn, online. Dit vakgebied wordt vaak nagestreefd door professionals die hun expertise te vergroten. Een online master kan in twee jaar worden afgerond. Wat is een online Master in Business and Economics? Het is een opleiding die zich richt op zakelijke strategie… Meer informatie

Sommige universiteiten bieden online master-opleidingen, die postdoctorale programma's die geheel of nagenoeg geheel plaatsvinden zijn, online. Dit vakgebied wordt vaak nagestreefd door professionals die hun expertise te vergroten. Een online master kan in twee jaar worden afgerond.

Wat is een online Master in Business and Economics? Het is een opleiding die zich richt op zakelijke strategieën en economische analyse. Deze gecombineerde look kan studenten een unieke kijk op hoe de economie van invloed op een bedrijf. Elke school kan het curriculum op verschillende manieren aandacht, maar u kunt verwachten om dergelijke lessen te nemen als de economie van de organisaties, gedragsontwikkeling economie, bedrijfskunde, financiën en ondernemerschap. Veel programma's vereisen studenten om deel te nemen in-class discussies, groepsprojecten en onderzoek om beter te verbeteren communicatie en samenwerking vaardigheden.

Een online Master in Business and Economics kan nuttig zijn voor een student of jonge professional op zoek naar de corporate ladder te beklimmen. Sommige bedrijven bevorderen werknemers met een master's degree, terwijl anderen een hoger salaris kunnen bieden.

Een ding dat je moet overwegen is de kostprijs van de opleiding. Elke school kan een andere collegegeld, dat is de reden waarom wilt u wellicht contact opnemen met de school of scholen u geïnteresseerd bent in het bijwonen om meer over de kosten te leren hebben. duur programma en school locatie zullen waarschijnlijk een rol spelen in wat je betaalt.

Wat voor soort carrière zou je kunnen beginnen na het beëindigen van het programma van uw meester? Sommige studenten gebruik maken van de opgedane kennis om business administration leraren te worden, maar anderen toetreden tot de beroepsbevolking als onderzoekers. De carrière begin je zou kunnen afhangen van uw eerdere werkervaring. U kunt zelfs gebruik maken van deze mate als een startpunt voor verdere opleiding.Programma afgestudeerden hebben gekregen banen op verschillende gebieden, zoals corporate finance, de overheid en het internationale bedrijfsleven.

Ben je klaar om toe te passen? Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
IU International University of Applied Sciences – Online
Bad Honnef, Duitsland

Risico's, compliance, financiële controle - uw vakgebied vereist uitstekende besluitvorming, precisie en enorme zakelijke verantwoordelijkheid. Wanneer je de IU Master in Fina ... +

Risico's, compliance, financiële controle - uw vakgebied vereist uitstekende besluitvorming, precisie en enorme zakelijke verantwoordelijkheid. Wanneer je de IU Master in Finance en Accounting volgt, kun je je vaardigheden op het gebied van fiscale beslissingen, prestatieanalyse, kapitaalmarkten, risico en investeringen verder ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd leiderschap en communicatieve vaardigheden verwerft. Met deze master in uw portefeuille, staat uw carrièrepad wijd open voor kansen waar veel vraag naar is en met aantrekkelijke salarissen. Met IU kun je 100% online studeren, op de campus, of schakelen tussen beide met onze nieuwe flexibele studieoptie. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
12 - 24 maanden
Engels
Online