ONLINESTUDIES

Online Graduate Studies in Engels 2020/2021

Studeren voor een master's degree kunt u toestaan ​​dat verdere specialisatie in uw vakgebied, evenals eventueel de ontsluiting van nieuwe studiegebieden en industrieën te verkennen. Graduate opleiding kan ook professionals voor te bereiden op vooruitgang in hun carrière.

Wat is een Online Master in het Engels? Het is een geavanceerde programma van de studie die leidt tot een graduaat met een Engels taalonderwijs focus. Cursussen richt zich op vraagstukken in het Engels onderwijs in een aantal klaslokaal instellingen. Het doel van de cursus is om opvoeders in staat stellen om effectief te onderwijzen zowel spreken en schrijven in het Engels. Cursussen kunnen bestaan ​​uit het geven van Engels als tweede taal en curriculumontwikkeling. Taal programma-ontwikkeling en de uitvoering ervan is een ander gebied van de studie. Lesmethoden voor diverse student bevolking, klassenmanagement en institutionele leiderschap andere vaardigheden die vaak worden onderwezen.

Het verdienen van een online Master in het Engels kan je helpen om je carrière op het gebied van onderwijs te bevorderen. Door het nastreven van cursussen, kun je leren om te groeien en gebruik maken van uw analytische en communicatieve vaardigheden in de klas als in het onderwijsbeleid. In het proces, kunt u nog meer schrijven en presentatie ervaring op te doen.

De financiële middelen die nodig zijn om een ​​graduate programma te voltooien zal variëren van school tot school en van land tot land. Vaak is het beter om uit te reiken naar opnames kantoren voor de meest actuele informatie met betrekking tot collegegeld en vergoedingen.

Een verscheidenheid van loopbanen op het gebied van onderwijs kan worden verkregen met een Master in het Engels. Niet alleen kan de mate leiden tot nieuwe onderwijs- kansen in het leren van talen specialisaties, het kan ook een pad naar leiderschap en management op de school, district, of staat niveau. Verdere mogelijkheden zijn te vinden in de ontwikkeling van curricula en educatieve beleidsvorming.

Online leren op de graduate niveau is vaak de perfecte pasvorm voor drukke professionals in het onderwijs. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

2 Resultaten in Engels Filter

MSc Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) (online)

University of Stirling
MSc
12 okt 2020
<
Deeltijd
<
30 maanden
Engels
Online

Onze online TESOL-cursus is een geavanceerde opleiding en professionele kwalificatie voor mensen die al in een gebied werken waar Engels als vreemde of tweede taal wordt onder ...

Lees meer

Master in de toegepaste taalkunde - Engelse les geven als vreemde taal

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Masters
<
Deeltijd
<
25&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Online

Als u het programma met succes afrondt, krijgt u het diploma van Master in de toegepaste taalkunde: Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen. Na het succesvol afronden ...

Lees meer