$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master Programma's in European Business 2022

Na het behalen van een bachelordiploma willen veel studenten meer diepgaande informatie over een specifiek vakgebied, zodat ze zich kunnen kwalificeren voor een wedstrijd of een doctoraat kunnen volgen. Een master's degree is meestal het eerste programma op graduate niveau dat studenten bijwonen. Hoewel de programmaduur varieert, kunnen de meeste deelnemers ongeveer twee jaar lang een master… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma willen veel studenten meer diepgaande informatie over een specifiek vakgebied, zodat ze zich kunnen kwalificeren voor een wedstrijd of een doctoraat kunnen volgen. Een master's degree is meestal het eerste programma op graduate niveau dat studenten bijwonen. Hoewel de programmaduur varieert, kunnen de meeste deelnemers ongeveer twee jaar lang een master behalen.

Wat is een Master in European Business? Zakendoen in Europa vereist voldoen aan een verscheidenheid aan voorschriften en gebruiken. Het vereist ook cultureel en sociaal bewustzijn. Degenen die zich inschrijven voor een graduaatsprogramma om meer over Europese bedrijven te leren, volgen doorgaans lessen in bedrijfsmanagement, rechten, psychologie, administratie, sociologie, economie en financiën. Afhankelijk van specifieke interessegebieden, kan een individu in plaats daarvan studie afstemmen om zich op bepaalde onderwerpen te richten. Studenten werken meestal ook met facultaire adviseurs om deel te nemen aan stages, kapitalen te schrijven of onderzoeksprojecten te ontwikkelen.

Het volgen van een Master in European Business legt studenten vaak de vaardigheden bloot die ze nodig hebben om zaken te doen of persoonlijke ondernemingen te verbeteren. Hoewel de ervaring van elke deelnemer uniek is, leren de meeste vaardigheden op het gebied van leiderschap, time-management en projectplanning die essentieel zijn voor succes.

Omdat instellingen collegegeld en collegegelden bepalen op basis van verschillende factoren, hebben studenten specifieke informatie van schoolfunctionarissen nodig om de algehele kosten te begrijpen. Dus, voorafgaand aan het toelaten, kiezen velen ervoor om programmabeheerders te ontmoeten om uitgaven te bespreken.

Met een Master in European Business zoeken afgestudeerden vaak naar banen in de for-profitsector. In het bijzonder kunnen studenten bedrijfsvennootschappen, managers, projectplanners, directeuren of handelsexperts worden. Ze kunnen ook werken als bedrijfsleiders of algemeen directeuren. Sommige afgestudeerden besluiten te dienen bij de overheid, op zoek naar werk als consulaat-functionarissen, handelsvertegenwoordigers, administratieve rechters of bedrijfsonderzoeken. Ondertussen kiezen andere individuen ervoor om zich in te schrijven voor doctoraatsprogramma's in plaats van onmiddellijk het personeelsbestand te betreden.

Zowel online scholen als lokale universiteiten bieden vaak graduate opleidingen aan in Europese bedrijven en andere vergelijkbare onderwerpen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
INEAD
Frankrijk online, Frankrijk +22 Meer

Master Européen ** délivré par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Vereniging Régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen Va ... +

Master Européen ** délivré par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Vereniging Régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen Valide par l'IACBE (Internationale Assemblee voor Collegiale Business School) qui est un organisme d'accréditation américain. -
Masters
2 jaren
Frans
Online