$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master's Programma's in Financiële Economie 2021/2022

Master's degrees zijn in populariteit gegroeid onder afgestudeerden. Sommige studenten kunnen zelfs streven naar een masteropleiding al in hun laatste jaar op de middelbare school. Wat is een Master in financiële economie? Het is de studie van het beleggingsrisico en hoe financiële beslissingen de markt kunnen beïnvloeden. Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, kunnen onderwe… Meer informatie

Master's degrees zijn in populariteit gegroeid onder afgestudeerden. Sommige studenten kunnen zelfs streven naar een masteropleiding al in hun laatste jaar op de middelbare school.

Wat is een Master in financiële economie? Het is de studie van het beleggingsrisico en hoe financiële beslissingen de markt kunnen beïnvloeden. Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, kunnen onderwerpen bestuderen zoals macro-economie, risicobeheer en bedrijfsfinanciering en financiële analyse. Ze kunnen ook bank- en activaprijzen bestuderen en leren investeringsbeslissingen te nemen. Afronding van onderzoeksprojecten en / of een scriptie kan vereist zijn in dit programma.

Studenten die dit programma overwegen, kunnen zich afvragen welke soorten vaardigheden ze met deze referentie kunnen verwerven. Ze kunnen zowel probleemoplossende vaardigheden verwerven als kritisch denkende vaardigheden om gezond verstand te oefenen. Het gebruik van communicatievaardigheden is ook een waardevol talent dat studenten kunnen krijgen, omdat het hun vermogen om ideeën te presenteren, zowel persoonlijk als professioneel, kan vergroten.

Net als bij undergraduate-opleidingen, de kosten van graduate degree-programma's kunnen fluctueren als gevolg van vele factoren. Deze factoren kunnen de school zelf zijn, de locatie van de school, de duur van het programma, het aangeboden curriculum en de manier van studeren. Sommige scholen bieden financiële steun en of betalingsplannen om studenten te helpen met de kosten.

Financiële economie klinkt misschien als een interessant vakgebied, maar wat voor soort banen kan men behalen na succesvolle afronding van het programma? Personen met een speciale interesse in beleggen kunnen een baan vinden als manager van beleggingsportefeuilles of beleggingsanalisten. Andere afgestudeerden kunnen werk vinden als data scientists, economen, effectenmakelaars en gecertificeerde openbare accountants. Sommige van deze banen kunnen bij makelaarsbureaus, banken, liefdadigheidsorganisaties en overheidsagentschappen zijn.

Degree-programma's kunnen persoonlijk of online over de hele wereld worden aangeboden. Geïnteresseerden moeten naar uw programma hieronder zoeken en rechtstreeks contact opnemen met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
IMF Smart Education
Madrid, Spanje

Bereik het grootste voordeel voor het bedrijf door te leren maximale efficiëntie te verkrijgen in het financiële en boekhoudkundige beheer van het bedrijf, door boekhouding en ... +

Bereik het grootste voordeel voor het bedrijf door te leren maximale efficiëntie te verkrijgen in het financiële en boekhoudkundige beheer van het bedrijf, door boekhouding en gegevensregistratie voor verdere analyse. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
12 maanden
Spaans
Online