close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Programma's in Food and Beverage Management 2021

Een masterdiploma is een twee- of driejarig programma waarmee studenten een bachelordiploma naar een hoger niveau kunnen tillen. Een master's degree is gericht op specifieke kennis, strategieën en technologie relevant voor een vakgebied. Deze graad kan de achtergrond en vaardigheden bieden die nodig zijn voor een succesvolle carrière, evenals een concurrentievoordeel op de markt. Wat is ee… Meer informatie

Een masterdiploma is een twee- of driejarig programma waarmee studenten een bachelordiploma naar een hoger niveau kunnen tillen. Een master's degree is gericht op specifieke kennis, strategieën en technologie relevant voor een vakgebied. Deze graad kan de achtergrond en vaardigheden bieden die nodig zijn voor een succesvolle carrière, evenals een concurrentievoordeel op de markt.

Wat is een Master in Food and Beverage Management? Het beheer van eten en drinken is een goede educatieve keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in de culinaire wereld en die klantenservice, ondernemers- en zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen. Het kan studenten voorbereiden op een carrière in foodservice, horeca of toerisme. Internationale programma's bieden misschien de mogelijkheid om te studeren in centra met culinaire hoogstandjes zoals Italië, Frankrijk en Spanje. Cursussen omvatten vaak een breed scala aan zakelijke en gastronomische onderwerpen, van het op de markt brengen van een voedingsproduct tot het budget voor een restaurant of hotel.

Studenten kunnen een vaardigheden leren die gemakkelijk worden overgedragen naar andere beroepen en gebieden van het leven. Het runnen van een restaurant of toeristische attractie is gebaseerd op organisatorische, management- en financiële vaardigheden. Het ontwikkelen van een waardering voor lekker eten, wijn en koken voegt een spannende dimensie toe aan het leven.

De kosten voor deze graad variëren. Een programma met een culinaire focus kan verschillen in tijdlijn, materialen en vereisten van een programma dat is gericht op gastvrijheid en toerisme. De locatie heeft ook een impact op de kosten.

De voedings- en drankenindustrie heeft carrières die reizen en blootstelling aan andere culturen kunnen omvatten. Medewerkers kunnen onderdeel worden van een divers personeelsbestand en een wereldwijde gemeenschap die een gemeenschappelijk belang heeft bij het creëren van hoogwaardige klantervaringen. Taken op instapniveau, zoals horeca, kunnen leiden tot leidinggevende functies. Carrières in voedselproductie, marketing en distributie zijn ook mogelijkheden. Onafhankelijk eigendom van bedrijven is een andere optie.

Een diploma in het beheer van voedsel en drank is een goed afgerond programma dat het vermogen van een student over een reeks onderwerpen kan testen en de interesse in onvoorziene gebieden kan ontwikkelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rome Business School
Italië online , Italië

De Online Master in Food & Beverage Management van de Rome Business School biedt algemene managementtraining in combinatie met productieketenspecifieke competenties, om ge ... +

De Online Master in Food & Beverage Management van de Rome Business School biedt algemene managementtraining in combinatie met productieketenspecifieke competenties, om gespecialiseerde professionals te produceren die in staat zijn om te gaan met de uitdagingen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in een internationale en multiculturele context. -
Masters
Deeltijd
Engels
apr 2021
Online
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona , Spanje

De horeca is een van de motoren van de wereldeconomie geworden, niet alleen vanwege de omzet die het genereert, maar ook vanwege de toegevoegde waarde. Het heeft een hoge mate ... +

De horeca is een van de motoren van de wereldeconomie geworden, niet alleen vanwege de omzet die het genereert, maar ook vanwege de toegevoegde waarde. Het heeft een hoge mate van specialisatie, die begint met kennis van de basis, traditie en waarden van gastronomie gecombineerd met nieuwe managementtools op alle gebieden. Het hoge concurrentievermogen van deze omgeving vereist dat de figuur van de directeur van Food & Beverage of Restoration Director een sleutelpositie is binnen de huidige horeca. -
Masters
9 maanden
Spaans
okt 2021
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op