ONLINESTUDIES

Online Masters Programma's in Food and Beverage Management 2020

Een masterdiploma is een twee- of driejarig programma waarmee studenten een bachelordiploma naar een hoger niveau kunnen tillen. Een master's degree is gericht op specifieke kennis, strategieën en technologie relevant voor een vakgebied. Deze graad kan de achtergrond en vaardigheden bieden die nodig zijn voor een succesvolle carrière, evenals een concurrentievoordeel op de markt.

Wat is een Master in Food and Beverage Management? Het beheer van eten en drinken is een goede educatieve keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in de culinaire wereld en die klantenservice, ondernemers- en zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen. Het kan studenten voorbereiden op een carrière in foodservice, horeca of toerisme. Internationale programma's bieden misschien de mogelijkheid om te studeren in centra met culinaire hoogstandjes zoals Italië, Frankrijk en Spanje. Cursussen omvatten vaak een breed scala aan zakelijke en gastronomische onderwerpen, van het op de markt brengen van een voedingsproduct tot het budget voor een restaurant of hotel.

Studenten kunnen een vaardigheden leren die gemakkelijk worden overgedragen naar andere beroepen en gebieden van het leven. Het runnen van een restaurant of toeristische attractie is gebaseerd op organisatorische, management- en financiële vaardigheden. Het ontwikkelen van een waardering voor lekker eten, wijn en koken voegt een spannende dimensie toe aan het leven.

De kosten voor deze graad variëren. Een programma met een culinaire focus kan verschillen in tijdlijn, materialen en vereisten van een programma dat is gericht op gastvrijheid en toerisme. De locatie heeft ook een impact op de kosten.

De voedings- en drankenindustrie heeft carrières die reizen en blootstelling aan andere culturen kunnen omvatten. Medewerkers kunnen onderdeel worden van een divers personeelsbestand en een wereldwijde gemeenschap die een gemeenschappelijk belang heeft bij het creëren van hoogwaardige klantervaringen. Taken op instapniveau, zoals horeca, kunnen leiden tot leidinggevende functies. Carrières in voedselproductie, marketing en distributie zijn ook mogelijkheden. Onafhankelijk eigendom van bedrijven is een andere optie.

Een diploma in het beheer van voedsel en drank is een goed afgerond programma dat het vermogen van een student over een reeks onderwerpen kan testen en de interesse in onvoorziene gebieden kan ontwikkelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Food and Beverage Management Filter

Online Master in Food & Beverage Management

OSTELEA - Escuela de Turismo
Masters
okt 2020
<
Deeltijd
<
9 maanden
Spaans
Online

De horeca is een van de motoren van de wereldeconomie geworden, niet alleen vanwege de omzet die het genereert, maar ook vanwege de toegevoegde waarde. Het heeft een hoge mate ...

Lees meer

Online Master in voedsel

Rome Business School
Masters
nov 2020
<
Deeltijd
29 May 2020
Engels
Online

Online Master in Food van de Rome Business School

Lees meer

Executive Master in hotelmanagement, restaurants en voedingsbedrijven

OSTELEA | Distancia
Masters
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
12 maanden
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De master in hotelmanagement en -restauratie, die is bedoeld om professionals en managers op te leiden tot het leiden van wereldwijde zakelijke projecten op het gebied van hos ...

Lees meer

Gespecialiseerd Master in Design for Food

POLI.design
Master
Masters
jan 2021
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
01 dec 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Specializing Master Design for Food integreert uitgebreide ontwerpvaardigheden met thematische en specifieke competenties op het gebied van voedsel, met betrekking tot gees ...

Lees meer