close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master Programma's in Food and Beverage Studies in Italië 2020

programma Een master is een gerichte mate dat ongeveer twee jaar klaswerk, onderzoek en eventueel een scriptie vereist om geld te verdienen. Deze geavanceerde programma van de studie kunnen studenten hun opleiding verder te specialiseren in een gebied dat hen interesseert.Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het… Meer informatie

programma Een master is een gerichte mate dat ongeveer twee jaar klaswerk, onderzoek en eventueel een scriptie vereist om geld te verdienen. Deze geavanceerde programma van de studie kunnen studenten hun opleiding verder te specialiseren in een gebied dat hen interesseert.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Online Master in Food and Beverage Studies in Italië

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rome Business School
Italy Online, Italië

Online Master in Food van de Rome Business School

Online Master in Food van de Rome Business School -
Masters
Deeltijd
Engels
nov 2020
29 May 2020
Online
 
POLI.design
Milan, Italië

De Specializing Master Design for Food integreert uitgebreide ontwerpvaardigheden met thematische en specifieke competenties op het gebied van voedsel, met betrekking tot gees ... +

De Specializing Master Design for Food integreert uitgebreide ontwerpvaardigheden met thematische en specifieke competenties op het gebied van voedsel, met betrekking tot geesteswetenschappen, gastronomische wetenschappen, techniek en voedseltechnologie. Het biedt daarom een brede ontwerpcapaciteit op het gebied van processen en hulpmiddelen voor het ontwerp van het voedselproductenservicesysteem en een reeks specifieke thematische diepgaande nuttige voor het begrijpen van cultuur, sociologische en antropologische factoren en ook wetenschappelijke en technologisch. -
Master Masters
Online en Campus gecombineerd
Voltijds
Engels
jan 2021
01 dec 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op