close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Opleidingen in Gastronomie 2021 in Europa

Een master's degree is een postdoctorale opleiding die de studenten voorziet van een diepgaande en zeer gespecialiseerde opleiding in hun vakgebied. Het ontvangen van deze opleiding kunnen de arbeidsmarkt voor academici te verbeteren door het verfijnen van de kennis en ervaring die zij hebben in hun vakgebied.Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwij… Meer informatie

Een master's degree is een postdoctorale opleiding die de studenten voorziet van een diepgaande en zeer gespecialiseerde opleiding in hun vakgebied. Het ontvangen van deze opleiding kunnen de arbeidsmarkt voor academici te verbeteren door het verfijnen van de kennis en ervaring die zij hebben in hun vakgebied.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Master's Online in Gastronomie in Europa

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Huelva, Spanje

De Master in Food Heritage zou de eerste zijn die deze graad in Spanje aanbiedt. Geconfronteerd met de maatschappelijke vraag naar specialisten in voeding (buiten gastronomie) ... +

De Master in Food Heritage zou de eerste zijn die deze graad in Spanje aanbiedt. Geconfronteerd met de maatschappelijke vraag naar specialisten in voeding (buiten gastronomie), stellen we een diploma voor dat theoretische en praktische kennis biedt om toe te treden tot de nieuwe jobniches die verband houden met dit kennisdomein. -
Masters
Voltijds
9 maanden
Spaans
04 okt 2021
20 sep 2021
Online
 
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanje

Het hoofddoel van de master is om professionals op te leiden in communicatieve vaardigheden en technieken die in staat zijn communicatiestrategieën voor gastronomische project ... +

Het hoofddoel van de master is om professionals op te leiden in communicatieve vaardigheden en technieken die in staat zijn communicatiestrategieën voor gastronomische projecten te creëren, ontwerpen en implementeren, en om waarden en cultuur over te dragen in culinaire bedrijven: van restaurants tot culturele promotiecentra. -
Masters
Voltijds
9 maanden
Spaans
okt 2021
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op