close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Opleidingen in Groene studies 2020/2021

Elk jaar volgen duizenden studenten in landen over de hele wereld master's degree. Dit type programma kan een of twee jaar in beslag nemen en zou aantonen dat een student op een bepaald gebied meesterschap heeft verworven. Als u geïnteresseerd bent in het behalen van een masterdiploma, zijn er verschillende mogelijkheden. Wat is een Master in Green Studies? Dit programma kan zich richten op… Meer informatie

Elk jaar volgen duizenden studenten in landen over de hele wereld master's degree. Dit type programma kan een of twee jaar in beslag nemen en zou aantonen dat een student op een bepaald gebied meesterschap heeft verworven. Als u geïnteresseerd bent in het behalen van een masterdiploma, zijn er verschillende mogelijkheden.

Wat is een Master in Green Studies? Dit programma kan zich richten op alles, van openbaar beleid tot ontwerp van zonnepanelen. U kunt wellicht informatie krijgen over een breed scala aan onderwerpen die verband houden met natuurbehoud, waaronder hernieuwbare energie, recycling, zonne-energie, biobrandstof en vermindering van koolstofemissies. Sommige programma's voor groene studies omvatten ook training in leiderschap, management of administratie om je voor te bereiden op toekomstige carrières op dit gebied. Af en toe vereist een masteropleiding dat elke student een scriptie moet voltooien voordat hij of zij afstudeert.

Een masterprogramma in groene studies kan je vaak helpen je vaardigheden in onderzoek, kritisch denken, analyse en communicatie te verbeteren. Deze vaardigheden kunnen u begeleiden in leidinggevende posities en u van dienst zijn in uw persoonlijke leven. Je kunt misschien ook je kennis van groene technologie verdiepen.

Studenten zoals jij zijn vaak bezorgd over de mogelijke kosten van een masteropleiding. U moet er zeker van zijn dat u uw onderzoek grondig uitvoert om meer te weten te komen over uitgaven zoals collegegeld, kosten en boeken, die variëren afhankelijk van de school die u bezoekt.

Veel carrières kunnen voor u beschikbaar zijn nadat u een mastergraad in groene studies hebt behaald. U kunt bijvoorbeeld werken voor bedrijven in duurzame energie, overheidsinstanties of non-profitorganisaties. Potentiële functietitels omvatten milieuadviseur, manager en energiespecialist. Als u wilt, kunt u uw eigen bedrijf starten, actief in de sector van hernieuwbare energie.

Als je klaar bent om een ​​mastergraad in groene studies na te streven, zijn er verschillende programma's lokaal, online en over de hele wereld beschikbaar. Om te beginnen, hoeft u alleen maar naar uw programma te zoeken en rechtstreeks contact op te nemen met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Ferrara - Department of Economics
Ferrara , Italië

De tweede cyclus graad in economie, management en beleid voor wereldwijde uitdagingen wordt over het algemeen over twee jaar voltooid na 120 studiepunten te hebben behaald. St ... +

De tweede cyclus graad in economie, management en beleid voor wereldwijde uitdagingen wordt over het algemeen over twee jaar voltooid na 120 studiepunten te hebben behaald. Studenten kiezen in het eerste jaar hun curriculum. Er worden twee curricula aangeboden aan studenten die zich inschrijven voor het eerste jaar van economie, markten en management in 2019/2020: 1. KMO's in internationale markten; 2. Groene economie en duurzaamheid. -
Master Masters
Voltijds
2 jaren
Engels
sep 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
edX
Cambridge , Verenigde Staten

Beheers de technische kennis die nodig is om je carrière in zonne-energie te starten of voort te zetten.

Beheers de technische kennis die nodig is om je carrière in zonne-energie te starten of voort te zetten. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
Engels
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op