ONLINESTUDIES

Online Masters Programma's in Industrieel Management 2020/2021 in Europa

Een master programma kan worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waardoor studenten van vrijwel elk onderwerp om hun kennis te vergroten en hun geloofsbrieven te verbeteren. Deze graad duurt doorgaans 1-3 jaar te verkrijgen, hoewel behoeften kunnen variëren.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Master's Opleiding Online in Industrieel Management in Europa

1 Resultaten in Industrieel Management, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Master in productiebeheer en industriële procesverbetering

OBS Business School
Masters
nov 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
10 maanden
Spaans
Online

De Master in productiebeheer en verbetering van industriële processen aan de OBS Business School besteedt speciale aandacht aan resourceplanning, de definitie van een goede in ...

Lees meer