ONLINESTUDIES

Online Graduate Studies in Industrieel Management in Spanje 2020/2021

Na het voltooien van een bachelordiploma, veel studenten kiezen om deel te nemen aan een masteropleiding. Dit soort geloofsbrief kan kansen op werk te verbeteren en de kennis die nodig is om een ​​succesvolle carrière te hebben.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Online Masters in Industrieel Management in Spanje

1 Resultaten in Industrieel Management, Spanje, Afstandsonderwijs Filter

Master in productiebeheer en industriële procesverbetering

OBS Business School
Masters
nov 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
10 maanden
Spaans
Online

De Master in productiebeheer en verbetering van industriële processen aan de OBS Business School besteedt speciale aandacht aan resourceplanning, de definitie van een goede in ...

Lees meer