ONLINESTUDIES

Online Master Opleidingen in Informatiemanagement in de Verenigde Staten 2020/2021

programma Een master is een gerichte mate dat ongeveer twee jaar klaswerk, onderzoek en eventueel een scriptie vereist om geld te verdienen. Deze geavanceerde programma van de studie kunnen studenten hun opleiding verder te specialiseren in een gebied dat hen interesseert.

Informatie management programma's zijn vaak hybride studies die relevante onderwerpen uit het bedrijfsleven en informatietechnologie disciplines te onderzoeken. Bibliothecarissen, archivarissen en zakenlieden zijn voorbeelden van professionals die misschien verbetering van hun respectieve carrières vinden door het invullen van deze cursussen.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Master Porgramma in Informatiemanagement in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatiemanagement, Verenigde Staten, Afstandsonderwijs Filter

Online Master in IT Management (Indiana University)

edX
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
21&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

Onze master in IT-beheer is bedoeld voor werkende professionals met interesse in informatietechnologie (IT) en informatiesystemen die hun carrière willen versnellen.

Lees meer