$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master Opleidingen in Internationaal Bestuur 2022

Master-opleidingen, die beschikbaar is in veel verschillende gebieden van onderzoek zijn, kan helpen de studenten voor te bereiden op de ontberingen en uitdagingen van hun toekomstige werkplek. Met de opgedane kennis en ervaring van het ontvangen van deze geavanceerde graad, veel studenten gaan naar hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken en om een ​​verschil in hun vakgebied te… Meer informatie

Master-opleidingen, die beschikbaar is in veel verschillende gebieden van onderzoek zijn, kan helpen de studenten voor te bereiden op de ontberingen en uitdagingen van hun toekomstige werkplek. Met de opgedane kennis en ervaring van het ontvangen van deze geavanceerde graad, veel studenten gaan naar hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken en om een ​​verschil in hun vakgebied te maken.

Wat is een online Master in International Administration? Dit educatieve programma biedt studenten met specifieke kennis op het gebied van internationaal bestuur, met een focus op de economische, sociale en politieke beleid die wereldwijd bestaan. Deze graad kan in ongeveer twee jaar tijd worden afgerond na het behalen van een bachelor's degree, en omdat het online beschikbaar is, worden de studenten meestal gegeven veel meer flexibiliteit in hoe en wanneer ze les bij te wonen en vullen hun cursussen.

Personen die afstuderen met een Master in International Administration scherpen hun vaardigheden in kritisch denken en redeneren, communicatie en organisatie als ze studeren voor hun diploma. Deze vaardigheden kan gunstig zijn voor een loopbaan in veel verschillende gebieden zijn, waardoor afgestudeerden zeer wenselijk om potentiële werkgevers.

De kosten van het verdienen van een MA in International Administration verschilt afhankelijk van de school en de lengte van het programma. Studenten moeten hun programma grondig onderzoek met het oog op de kosten in verband met het ontvangen van hun diploma volledig te begrijpen.

Het ontvangen van een master's degree in internationaal bestuur helpt bereiden studenten voor een loopbaan in een verscheidenheid van industrieën, zoals onderwijs, overheid, bedrijfsleven, maatschappelijke dienstverlening en non-profit werk.Met hun unieke internationale ervaring en perspectief, afgestudeerden met deze mate zijn vooral in de vraag naar banen die ze allemaal kan nemen over de hele wereld, werken als diplomaten, buitenlandse ambassadeurs, beleidsmedewerkers en analisten, operations managers, planning managers en internationaal onderzoek geassocieerde deelnemingen bedrijven, scholen en gemeenten.

Het behalen van een diploma online kan helpen studenten krijgen van de mate ze willen buiten de traditionele klaslokaal. Om te beginnen met het verdienen van uw Master in International Administration, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Presidio Graduate School
San Francisco, Verenigde Staten

Onze graad in openbaar bestuur is uniek omdat we principes van duurzame en rechtvaardige oplossingen integreren in alle cursussen en studenten in staat stellen holistisch te d ... +

Onze graad in openbaar bestuur is uniek omdat we principes van duurzame en rechtvaardige oplossingen integreren in alle cursussen en studenten in staat stellen holistisch te denken en te handelen. Of we het nu hebben over klimaatverandering, raciale rechtvaardigheid, gezondheidszorg of stadsplanning, u leert hoe u een krachtige systeemdenkende lens kunt toepassen om te begrijpen hoe u echte, blijvende impact kunt creëren. Je komt tevoorschijn met het vertrouwen en de competenties om beleid, programma-implementatie en openbare dienstverlening te transformeren die rechtvaardige sociale verandering teweegbrengen. -
Masters
Deeltijd
2 jaren
Engels
Online