$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters in Internationaal Hospitality Management 2022/2023

Een masteropleiding is een intensief studietraject voor studenten die hun formele opleiding in een bepaald onderwerp willen uitbreiden. Deze graden helpen studenten vaak strijden om hoger betaalde banen in hun vakgebied. Wat is een Master in International Hospitality Management? Deze graad is ideaal voor studenten met een undergraduate-diploma in een gerelateerd vakgebied die hun carrière in ho… Meer informatie

Een masteropleiding is een intensief studietraject voor studenten die hun formele opleiding in een bepaald onderwerp willen uitbreiden. Deze graden helpen studenten vaak strijden om hoger betaalde banen in hun vakgebied.

Wat is een Master in International Hospitality Management? Deze graad is ideaal voor studenten met een undergraduate-diploma in een gerelateerd vakgebied die hun carrière in hospitality management willen voortzetten. Dit opleidingsniveau is strenger voor studenten in hun streven naar verbeterde managementmogelijkheden. In deze programma's werken studenten aan het leren van hogere managementpraktijken en bedrijfsactiviteiten. Er is een focus op financiën en marketingcompetenties die verder gaan dan de inleidende studies van een bachelor in hospitality management.

Internationale studenten voor gastvrijheidsmanagement leren tal van vaardigheden die hen kunnen helpen in hun professionele en persoonlijke leven. Een effectieve communicator zijn, is een voordeel van dit diploma dat bijna elke werkgever nastreeft. Studenten kunnen ook geavanceerde organisatorische vaardigheden opdoen en een hoog niveau van efficiëntie handhaven onder druk.

De kosten van een graduaat zijn volledig afhankelijk van de individuele hogeschool of universiteit die het programma aanbiedt. De volledige kosten om een ​​diploma te behalen, zijn meestal afhankelijk van het aantal cursussen dat een programma vereist.

De carrièrekansen voor studenten van internationaal hospitality management zijn talrijk en het potentieel voor beterbetaalde managementbanen kan toenemen na het behalen van een masterdiploma. Hospitality management bestrijkt een groot aantal sectoren zoals de publieke sector in onderwijs en gezondheidszorg. Internationale bedrijven zoals hotelketens en restaurants hebben vaak hoog opgeleide managers nodig om grootschalige evenementen en operaties mogelijk te maken. Andere mogelijke functies zijn werken als catering, fastfood, retail, tour, klantenservice of eventmanagers.

Er zijn internationaal veel educatieve mogelijkheden voor studenten, of ze nu in binnen- of buitenland willen studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Edith Cowan University
Joondalup, Australië

Een unieke cursus in West-Australië, de Master of International Hospitality Management brengt zakelijke en managementprincipes samen met betrekking tot de horeca.

Een unieke cursus in West-Australië, de Master of International Hospitality Management brengt zakelijke en managementprincipes samen met betrekking tot de horeca. -
Master Masters
Voltijds
4 semesters
Engels
Campus
Online