ONLINESTUDIES

Online Master Opleidingen in International Management 2020/2021 in Europa

Master's graden zijn schoolse programma's die beschikbaar zijn in persoon zijn, online of via afstandsonderwijs programma's van vele instellingen voor hoger onderwijs. Het verdienen van deze geavanceerde graad kunnen studenten in staat stellen een beter begrip en meer werkervaring in hun interessegebied te krijgen.

Personen met een educatieve of professionele achtergrond in een verwante veld kan een cursus in internationaal management te overwegen. Deze cursus biedt een grondige studie van het management principes in relatie tot hun wereldwijde toepassingen. Gezien het brede karakter van het management, kan deze informatie worden toegepast in een verscheidenheid aan disciplines.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Aziƫ naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Master Online in International Management in Europa

4 Resultaten in International Management, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Robert Kennedy College
MSc
feb 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Leer in een internationaal georiƫnteerde omgeving met toegang tot een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde professionals Cursus Details Strategic International Business Manag ...

Lees meer

MSc in International Business Management

EDHEC Business School - Online Programs
MSc
okt 2020
<
Voltijds
<
15 maanden
Engels
Online

In een wereld waarin de beroepen van morgen nog niet bedacht moeten worden, willen we jonge professionals voorbereiden op de uitdagingen van de moderne samenleving en de manie ...

Lees meer

MSc in International Management

University of New York in Prague (UNYP)
MSc
MSc
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus
Online

UNYP is trots om dit programma van topkwaliteit aan te bieden in samenwerking met de Universiteit van Bolton. Deze master in internationaal management is ontworpen om je een v ...

Lees meer

Master of International Management (MIM) ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Masters
<
Voltijds
<
10&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Engels
Online

De Master of International Management MIM-programma is ontworpen om studenten die al een studie hebben afgerond voor te bereiden op een niet-bedrijfsgerelateerd gebied.

Lees meer